vineri, 18 ianuarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 27.01.2018

Simona Halep a perdut finala Australian Open după încă un meci epuizant! Constănțeanca a pierdut poziția de lider mondial

Simona Halep, liderul mondial, a fost învinsă, azi, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6, de daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, în finala de la Australian Open. În urma succesului de la Melbourne, Wozniacki a întrecut-o pe româncă în fruntea ierarhiei mondiale.

EuObserver: 'România, la ceasul reîntoarcerii la epoca sovietică?'

Abuzurile din justiție și poliția secretă din România, toate sub parafa luptei anticorupție, constituie subiectul unui editorial publicat în EuObserver.

Actorul Florin Piersic împlinește 82 de ani. O viață dedicată teatrului și filmului românesc

Actorul Florin Piersic împlinește, azi, 82 de ani și va fi sărbătorit de prieteni și familie, la București. „Maestrul” iubește și este iubit deopotrivă de public și crede că i-a fost ursit „dragul de viață și bucuria de a trăi”.

27 ianuarie - Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului

La 27 ianuarie este marcată Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, în condițiile în care șase milioane de evrei europeni și alte câteva milioane de persoane de alte naționalități au fost ucise de către regimul nazist german, relatează site-ul Organizației Națiunilor Unite.