duminică, 16 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 27.02.2018

Executarea lui Daniel Zamfir

O face în mod public. Lipsit de echivoc. În plus, îl ștampilează drept populist. Practic, Ludovic Orban îi arată ușa lui Daniel Zamfir.

FLUX24: Șefa DNA a mințit la CSM! Prinsă la CEDO cu un caz șocant. TORTURĂ

Procurorul șef al DNA, Laura Kovesi, a declarat azi, în cadrul ședinței CSM, că nu există nicio condamnare la CEDO în dosare instrumentate de DNA după anul 2013 și nu i se poate imputa acest motiv în propunerea MJ de revocare din funcție, scriu jurnaliștii de la flux24.ro.

CONSTANȚA! Anunț pentru părinți și elevi de la Ministerul Educației - ce se întâmplă mâine cu școlile!

Reamintim că Administrația Națională de Meteorologie a prelungit codul portocaliu de vânt, ninsoare puternic viscolită, zăpadă spulberată și vizibilitate scăzută în județele Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea:

CONSTANȚA. Nu scăpăm de iarnă - codul PORTOCALIU de ninsori, ger și vânt, PRELUNGIT! PROGNOZA METEOROLOGILOR

Azi, între orele 10.00 - 14.00, este în vioare o avertizare cod portocaliu de intensificări ale vântului, ninsoare viscolită, zăpadă spulberată și troienită, precum și vizibilitate scăzută în județele Constanța,Tulcea, Ialomița și Călărași. În cele patru județe, vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de 55 - 70 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită, zăpada depusă spulberată și troienită și vizibilitatea se va menține scăzută.

FRIGIDER PE ȘINE! Călătorie de coșmar în trenul București - Constanța! Zeci de pasageri au înghețat de frig mai bine de 5 ore, în vagoane fără căldură! FOTO

Imaginile surprinse de un călător arată cum oamenii sunt cu gecile pe ei pentru a se putea încălzi, fiind prinși în adevărate frigidere.

FRIGUL FACE PRAF TRANSPORTURILE. Traficul aerian și feroviar date peste cap de viscol! Zeci de trenuri și zboruri anulate, Aeroportul Kogălniceanu închis!

Circulația trenurilor de pasageri se desfășoară și astăzi în condiții de iarnă, fără linii închise sau trenuri blocate, dar zeci de trenuri sunt anulate din cauza frigului și a viscolului.

Constanța, PARALIZATĂ de ninsori! Mai multe drumuri, porturile și aeroportul sunt ÎNCHISE! LISTA DRUMURILOR

Totodată, circulația rutieră pe DN 39E, între localitățile Constanța și Cumpăna, este redeschisă, marți începând cu ora 9.00, pentru toate categoriile de vehicule.