joi, 18 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 27.04.2018

Cine este băiatul care a ucis o fată cu 30 de lovituri de cuțit, pentru că i-a spus că prietena lui e grasă!

Băiatul ar fi trimis, în ziua comiterii crimei, mesaje de amenințare surorii sale. La evaluarea psihologică, specialiștii au considerat totuși că are discernământ.

ACCIDENTUL NAVAL DIN DELTA DUNĂRII. Femeia dispărută reușise să iasă la suprafață, dar a fost lovită de elicea ambarcațiunii!

Ei mergeau la Letea pe canalul Sulina, iar o femeie a refuzat în ultimul moment să urce în barcă văzând cât e de aglomerată.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Tot ce trebuie să știi despre evenimentele de pe litoral! Vezi orarul autobuzelor RATC, traseul curselor speciale și agenda petrecerilor de la malul mării!

Orarul autobuzelor RATC, traseul curselor speciale cu autobuzele etajate, petrecerile câmpenești, festivalurile și concertele de pe litoral fac agenda completă pentru turiștii de 1 Mai.

Noul program de vizită în Spitalul Județean Constanța!

Accesul vizitatorilor în Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța se va face după următorul program:

Președintele Klaus Iohannis îi cere DEMISIA premierului

Conflictul dintre cei doi demnitari vine însă pe fondul tensiunilor privind gestionarea politicii externe a României, în contextul vizitei premierului în Israel "fără mandat" și a deciziei unilaterale a Executivului de a începe demersurile pentru mutarea ambasadei României în Ierusalim.

În relația București - Tel Aviv, Klaus Iohannis este precum elefantul în magazinul de porțelanuri

Precum un elefant în magazinul de porțelanuri, Klaus Iohannis dovedește că nu știe cum să meargă, fără să producă cioburi. Ultima gafă, care mie mi se pare de “proporții biblice” având în vedere înălțimea funcției, a fost declarația despre scopul vizitei lui Liviu Dragnea în Israel, al cărei mesaj a fost unul asemănător mesajelor adepților teoriei conspirației și care din surse obscure împânzesc social media și care vorbesc de israelieni ca fiind manipulatorii din umbră ai lumii.