miercuri, 17 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 27.05.2019

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare în dosarul angajărilor! Decizia este definitivă

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

CONSTANȚA. Decebal Făgădău, declarații după ce mama lui a fost prinsă cu 5 buletine de vot: Este o înscenare ce m-a avut pe mine ca țintă și partidul pe care îl reprezint

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, susține că incidentul de la secția de votare în care a fost implicată mama sa, care a primit mai multe multe buletine de vot pentru alegerile europarlamentare și a fost văzută înainte să le bage în urnă, a fost o înscenare care l-a avut ca țintă pe el și partidul pe care îl reprezintă.

CONSTANȚA. Alianța USR PLUS și PNL sunt marii câștigători la alegerile europarlamentare!

După centrallizarea voturilor din jumătate de secții de votare din județ, Alianța USR PLUS și PNL se clasează pe primele locuri. PSD este pe locul trei.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE - rezultate provizorii! Alianța USR PLUS, câștigător detașat la votul din străinătate!

Alianța 2020 USR PLUS este câștigător detașat la votul din străinătate, după numărarea voturilor din peste 50% din secții.