miercuri, 17 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 27.06.2017

Atmosferă de sărbătoare în Piața Ovidiu! Mii de oameni, prezenți la festivitatea de absolvire a studenților de la Medicină - FOTO/VIDEO

Mii de oameni sunt prezenți, în această seară, la festivitatea de absolvire a studenților Facultății de Medicină din cadrul Universității Ovidius organizată în Piața Ovidiu din Constanța.

NOUL COD RUTIER. Schimbare importantă pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

Parlamentul a adoptat legea prin care se introduce obligativitatea înregistrării video a probei teoretice și audio/video a celei practice în timpul desfășurării examenului auto.

ATAC CIBERNETIC DE AMPLOARE. Mai multe țări din Europa, printre care și România, au fost atacate de virusul GoldenEye!

Companii și instituții din România și din alte țări din regiune, printre care Ucraina și Rusia, au fost afectate astăzi de o nouă amenințare cibernetică de tip ransomware, denumită GoldenEye, care criptează datele utilizatorilor și apoi solicită recompensă, se arată într-un comunicat Bitdifender.

Profesoara din Constanța care le preda copiilor cu cuțitul în geantă a fost EXCLUSĂ din învățământ - VIDEO

Premieră absolută în învățământul constănțean. Profesoara care umbla cu cuțitul în poșetă și le rostea elevilor blesteme în timpul orelor a fost declarată inaptă de către Direcția de Sănătate Publică. Femeia are, de astăzi, contractul de muncă suspendat pe termen nedeterminat și a fost trimisă la psihiatru.

RATC înființează două linii speciale pentru festivalul NEVERSEA. Cum vor circula autobuzele și cât costă biletele sau abonamentele

Pentru perioada festivalului NEVERSEA (05 iulie 2017 – 10 iulie 2017), RATC Constanța va suplimenta oferta de transport cu două linii SHUTTLE BUS, NEVERSEA 1 cu plecare de la Gară spre Portul Tomis și NEVERSEA 2 cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis.

Pericol într-un parc din Constanța! Doi copii au fost prinși sub crengile unui copac care s-a prăbușit - FOTO

Doi copii în vârstă de 6 ani au fost prinsi sub crengile unui copac putred care s-a prăbușit în parcul Viitorului din zona CET din Constanța.

TRAGEDIE PE LITORAL. O fetiță de 12 ani a dispărut în apele mării, în timp ce mama și sora ei au fost salvate - VIDEO

Astăzi, marea și-a luat din nou tributul în stațiunea Eforie. O fetiță de 11 ani s-a înecat în valuri, după ce a intrat în apă cu mama și cu sora ei, deși scăldatul era interzis. Curenții puternici le-au dus în larg pe toate trei și nu au mai reușit să ajungă la mal. Femeia, dar și fiica sa mai mare au fost salvate în ultimul moment. Din păcate, fata cea mică este de negăsit.

Google a primit o amendă de 2,7 miliarde de euro din partea Uniunii Europene

Compania Google a primit, astăzi, o amendă de 2,7 miliarde de euro din partea Uniunii Europene pentru favorizarea propriilor servicii pe cel mai folosit motor de căutare din lume.

Un bărbat a fost surprins în timp ce face baie în mare alături de un rottweiler - FOTO

Deși accesul persoanelor însoțite de animale este interzis pe plajă și se sancționează cu amendă cuprinsă între 10.000 și 20.000 de lei, deținătorii de animale trec peste acest aspect și continuă să își ducă patrupedele, în unele cazuri unele din rase periculoase, la plajă.