vineri, 22 februarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 27.06.2018

Concert extraordinar în Piața Ovidiu - imnul, cântat la nai de Nicolae Voiculeț!
De Roxana Glăvan 27 iunie 2018

Naiul a însuflețit, aseară, Piața Ovidiu din Constanța, într-un concert extraordinar susținut chiar în ziua în care am sărbătorit Drapelul. Oameni de toate vârstele au îndurat un vânt tăios pentru a se bucura de repertoriul românesc interpretat cu măiestrie de apreciatul artist Nicolae Voiculeț, acompaniat de “Orchestra România” și de Fanfara Jandarmeriei Române.

ATENȚIE, ȘOFERI! Polițe de asigurare FALSIFICATE - recomandările polițiștilor!

Autoritățile le recomandă șoferilor să își verifice online valabilitatea poliței RCA după cinci zile de la emitere.

CONSTANȚA. Mii de elevi au susținut astăzi proba obligatorie a profilului la examenul de Bacalaureat: 'Au fost probleme de olimpiadă la matematică'

La porțile Liceului Teoretic Ovidius, pe elevi îi așteptau părinții, prietenii, dar și profesorii care i-au meditat și care au avut emoții la fel de mari

CONSTANȚA și alte 23 de județe, sub cod galben de inundații! Cod portocaliu pentru alte 5 județe

Totodată, a fost instituit Cod galben de inundații pe râuri din județele Argeș, Dâmbovița, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, Prahova, Ialomița, Buzău, Brăila, Brașov, Covasna, Vrancea, Constanța, Tulcea, Harghita, Sibiu, Vâlcea, Suceava, Neamț, Bacău, Botoșani, Iași, Vaslui și Galați.

Sute de membri ai serviciilor de securitate, arestați în Turcia după alegerile generale
De Mediafax 27 iunie 2018

Autoritățile turce au anunțat miercuri arestarea a 192 de angajați militari într-o serie de operațiuni. Marți, autoritățile turce anunțaseră arestarea altor 132 de membri ai serviciilor de securitate.

Încă un român a fost condamnat la pedeapsa cu moartea în Malaezia pentru trafic de droguri

Ministerul de Externe transmite că magistrații Curții Federale de Justiție a Malaysiei au confirmat pedeapsa printr-o decizie definitivă, fiind epuizate astfel toate căile interne de atac în acest caz.