luni, 28 mai 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 27.08.2017

Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, un eveniment-remember în memoria compozitorului Dumitru Lupu
De Raluca Butan 27 august 2017

Acordurile celebrului Festival de Muzică Ușoară de la Mamaia au răsunat, aseară, din nou în stațiune, la aproape o jumătate de secol de la înființarea celui mai așteptat spectacol al verilor de altădată. Chiar dacă nu ne-am mai îndreptat privirile și aplauzele către scena Teatrului de Vară, evenimentul-remember din Piațeta de la Cazino a fost unul la fel de emoționant, seara trecută fiind o declarație de iubire și recunoștință față de marele compozitor Dumitru Lupu, făcută de soția și fiica sa.

Litoralul și-a luat 'la revedere' de la turiști cu reduceri și o vreme perfectă pentru plajă, în ultimul weekend al verii
De Roxana Glăvan 27 august 2017

Niciodată briza mării nu a fost mai plăcută ca la sfârșit de august pe litoral. Astăzi, termometrele au înregistrat 29 de grade Celsius, perfecte pentru o zi de plajă. Apa mării a fost prietenoasă cu turiștii, iar reducerile din finalul sezonului sunt mai ceva ca de black Friday. Cine a venit pe litoral în ultimul weekend de vară a avut zeci de motive să se simtă excelent la mare.

CONSTANȚA. Vreme urâtă în prima zi a săptămânii: ploi în aversă, fulgere și grindină, anunță CMRD

Specialiștii din cadrul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea avertizează că vremea se strică în județul Constanța, luni fiind așteptate averse de ploaie însoțite de fulgere și grindină.

CONSTANȚA. Șoferul unui microbuz, cercetat după ce a învățat un copil să conducă vehiculul plin cu pasageri!
De Roxana Glăvan 27 august 2017

Inconștiență dusă la extrem de un șofer de maxi taxi de pe litoral. Călătorii de pe linia 310 l-au filmat pe conducătorul auto în timp ce îi dădea lecții de șofat unui copil. Minorul învârte de volan, schimbă vitezele, iar toate se petrec în mers, cu microbuzul plin de călători. Filmulețul a ajuns în spațiul public, iar șoferul urmează să fie tras la răspundere atât de polițiști, cât și de patron.

Vremea se răcește în primele zile ale săptămânii viitoare, anunță specialiștii ANM

Vremea se va răci ușor în primele două zile ale săptămânii viitoare și se va încălzi din nou începând de miercuri, anunță specialiștii ANM.

Mayweather l-a învins pe McGregor prin KO tehnic, în runda 10: 'Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans'

Floyd Mayweather a rămas neînvins în ring după ce l-a surclasat astăzi, prin KO tehnic, în runda 10, pe Conor McGregor, în Las Vegas.

Spectacolul 'Viața și pătimirile lui Ovidius Publius Naso' va fi repus în scenă pe 28 august

Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate OVIDIUS continuă cu seria de activităti culturale adresate constănțenilor cu expoziție de pictură pe faleza Cazinoului din Constanța și Piața Ovidiu (până pe 30 septembrie) și spectacolul de teatru “Viața și pătimirile lui Ovidius Publius Naso” de Paul Miron care a fost lansat în premieră pe 25 august.