vineri, 23 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 27.08.2018

CONSTANȚA, Olimpici promovați pe panouri publicitare: 'Ne mândrim cu ei și vrem să-i facem cunoscuți'

Trei elevi medaliați la olimpiade internaționale sunt promovați pe panouri publicitare amplasate pe două bulevarde din municipiul Constanța. Instituția de învățământ încearcă să scoată în evidență valorile care cresc și se formează pe băncile școlii.

AVERTIZARE METEO! Ploile și furtunile continuă până în această seară, dar numărul județelor sub cod galben a fost restrâns

Meteorologii au actualizat ultima informare meteo și anunță că ploile și furtunile continuă până luni seara, dar numărul județelor aflate sub cod galben a fost redus.

PESTA PORCINĂ. Peste 350.000 de porci uciși, sute de joburi desființate. Ce fac autoritățile

Ultimele statistici privind evoluția pestei porcine arată că numărul porcilor uciși va depăși 350.000 în urma confirmărilor de focare din județele Tulcea și Brăila, iar numărul locurilor de muncă desființate va fi de ordinul sutelor. Autoritățile nu fac față, astfel că se cere intervenția CSAT.

Defense News: SUA alocă 40 de milioane de dolari pentru lucrări de îmbunătățire la baza Câmpia Turzii!

Forțele aeriene al SUA au alocat aproape 40 de milioane de dolari pentru noi construcții și lucrări de îmbunătățire la baza 71 aeriană Câmpia Turzii, cu scopul descurajării Rusiei, relatează site-ul Defense News, citând un document al aviației americane.