marţi, 16 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 27.10.2017

CONSTANȚA. Petreceri în lanț de Halloween: patronii de localuri se întrec în oferte... înfricoșătoare!
De Andreea Bajdechi 27 octombrie 2017

Începe weekendul petrecerilor de Halloween. Așadar, localurile din Constanța s-au pregătit temeinic, de la decorațiuni cât mai de groază la băuturi cu denumiri de speriat. Își așteaptă petrecăreții și nu oricum, ci costumați în cele mai înfricoșătoare personaje.

Mesaj către preoți: 'Atenție, trec jurnaliști!'
De Eugen Tănăsescu 27 octombrie 2017

Recent, am fost la Craiova, la un simpozion cu o temă interesantă „Discurs și retorică în societatea contemporană", organizat de Mitropolia Olteniei în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, simpozion integrat într-o manifestare mai amplă, a X-a ediție a Conferinței Internaționale „Stat și societate în Europa”.

CONSTANȚA. Zeci de marinari în căutare de joburi la Târgul de Cariere!
De Cristina Puşcaşu 27 octombrie 2017

 Zeci de marinari au venit în număr mare la Târgul de Cariere care s-a desfășurat astăzi la Universitatea Maritimă Constanța. Pe chipul tinerilor însă s-a citit...

CUTREMURĂTOR! Micuța pierdută de mamă în pădure, salvată de un câine polițist! În ghiozdănel avea o sticlă de țuică
De Roxana Glăvan 27 octombrie 2017

Acesta a găsit-o zgribulită, alături de unul dintre patrupezii familiei, care i-a fost tovarăș de drum și i-a alinat fricile. În ghiozdan, spun autoritățile, copila avea o sticlă de țuică.mă și găsită, câteva ore mai târziu, de un câine polițist.

SEMNAL DE ALARMĂ de Ziua Mării Negre: plajă plină de gunoaie, pești sufocați de pungi și reziduuri, delfini eșuați!
De Roxana Glăvan 27 octombrie 2017

Ajungem să consumăm pești care se hrănesc cu pungi și reziduuri, să nu mai vedem plaja de gunoaie și să semnalăm tot mai multe cazuri de delfini care eșuează pe țărmul românesc. Iată semnalele de alarmă trase de cercetătorii marini cu ocazia Zilei Mondiale a Mării Negre, care a fost sărbătorită, astăzi, în avans la Institutul de Cercetare și Dezvoltare “Grigore Antipa” din Constanța.

Mariana Solomon, director DJST: 'Au apărut unele crăpături la Sala Sporturilor, dar facem demersurile pentru a cere o expertiză tehnică'

Ultimele reparații capitale au avut loc în 2007, iar în 2010 a fost redimensionat spațiul de joc pentru a corespunde cerințelor Federației Europene de Handbal astfel încât HCM să poată disputa la acea oră meciurile din Liga Campionilor la Constanța.

CONSTANȚA. Situație disperată pentru zeci de familii! Îngheață de frig în apartamente din cauza birocrației!

Întreaga poveste a început anul trecut când oamenii s-au hotărât să se debranșeze de la RADET și să își pună centrale pe gaze.

CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ! Zeci de copii au adunat gunoaie de pe plaja Trei Papuci!
De Andreea Bajdechi 27 octombrie 2017

Sticle, pungi de plastic, pet-uri sau mucuri de țigară. Sunt doar câteva dintre deșeurile pe care le-au strâns astăzi zeci de copii de pe plaja și faleza din zona Trei Papuci. Echipați cu mănuși, saci de gunoi și multă ambiție, ei au reușit să schimbe fața nisipului înțesat de gunoie. Alături de ei au fost și reprezentanți ai firmei de salubrizare a orașului, Polaris M Holding.

CONSTANȚA. Weekend plin de evenimente pentru iubitorii de sport!

În acest weekend, constănțenii iubitori de sport, și nu numai, vor avea posibilitatea să ia parte la o serie de evenimente sportive desfășurate la malul mării.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O fetiță A MURIT după ce a căzut în gol de la etajul patru al spitalului din Medgidia - mama o așezase la geam!

O nenorocire s-a întâmplat în urmă cu doar două ore la Spitalul din Medgidia. O fetiță de un an și 6 luni internată cu pneumonie a căzut de la etajul 4. Medici, asistente și pacienți din spital au alergat într-un suflet să o salveze, dar micuța nu a avut nicio șansă pentru că s-a prăbușit direct pe ciment.

ÎN ATENȚIA CONSTĂNȚENILOR! O nouă rută RATC va lega Km 5 de campus

O nouă rută va lega zona Km 5 de campusul Universității Ovidius.

Catalonia și-a proclamat INDEPENDENȚA! Guvernul Spaniei a dizolvat Executivul și Parlamentul regiunii și convoacă ALEGERI ANTICIPATE

Parlamentul Cataloniei a aprobat azi, prin vot secret, proclamarea independenței regiunii față de Spania și constituirea unei republici, afirmă surse citate de cotidianul La Vanguardia.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Apel la umanitate pentru un băiețel de 10 ani: are nevoie de AJUTOR pentru a nu muri!

Dureros este faptul că diferența dintre viață și moarte o face o sumă de bani mult prea mare pentru familia copilului.

CRIMĂ. Un consilier local și angajatul său, ÎMPUȘCAȚI MORTAL pe un câmp - polițiștii caută CRIMINALUL!

Unul dintre prietenii lui Ifrim, cu care a vorbit la telefon, a auzit: vă dau pe mâna poliției! Și apoi a auzit împușcăturile.