miercuri, 12 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 27.12.2017

CSU Neptun a încheiat anul cu o victorie

CSU Neptun este ultima echipă constănțeană care a jucat în acest an la Sala Sporturilor. Astăzi, handbalistele antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie au învins Știința București, cu scorul de 28-22, și au încheiat anul pe locul al doilea în Divizia A. BETA

Pietonul accidentat la Năvodari, în stare critică

Pietonul accidentat este în stare critică. El a fost preluat de un elicopter SMURD.

Constănțenii, din nou la cumpărături!
De Andreea Bajdechi 27 decembrie 2017

După două zile în care constănțenii au petrecut de Crăciun, cu mese îmbelșugate, acasă ori în vizite, iată că astăzi au dat fuga iar prin magazine.

Primăvară la sfârșit de decembrie! Constănțenii au ieșit la plimbare sub razele blânde ale soarelui

Nu a fost nevoie de prea mult curaj pentru ca unii dintre cei care au ieșit la plimbare să renunțe și la pulovere pentru a simți razele soarelui direct pe piele.

Crăciunul, dublu motiv de sărbătoare pentru 16 familii din Constanța

Medicii spun că doar în prima zi de sărbătore au fost aduși pe lume 11 micuți în maternitatea Spitalului Județean Constanța. Alte 5 mămici au primit, ieri, cel mai frumos cadou.

Discordie pe frontul radicalilor liberi

Adevărata noutate constă în faptul că s-a putut observa cât de dezbinat este frontul #Rezist. Opoziția civică, la fel ca și opoziția politică.

Cetățeni chinezi care încercau să intre pe teritoriul României, opriți la frontiera cu Bulgaria

S-a declanșat o acțiune specifică, cele trei persoane fiind reținute de către polițiștii de frontieră, la aproximativ 800 m distanta de statul vecin, și conduse la sediul S.P.F. Negru Vodă pentru cercetări.

TRAGEDIE. Un tânăr de 19 ani a murit împușcat accidental cu o armă de vânătoare!

Polițiștii au stabilit că trei tineri din localitatea Ulma s-au dus, marți după-amiaza, în a doua zi de Crăciun, într-o zonă forestieră cu un autoturism, cel mai probabil pentru a bracona, având asupra lor o armă de vânătoare cu lunetă, deținută ilegal.