joi, 18 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 28.01.2017

CONSTANȚA. Goluri și faze spectaculoase la Trofeul Telegraf - VIDEO

Astăzi a început cea de-a 26-a ediție a Trofeului Telegraf. Competiția, care se desfășoară anual, s-a bucurat de o asistență numeroasă chiar de la primul meci. Eroii principali au fost fotbaliștii, care s-au întrecut în goluri și faze spectaculoase

CONSTANȚA. George Papari revine la conducerea Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral

Din februarie, George Papari revine la conducerea Administrației Bazinale de Apă „Dobrogea Litoral”. El își va relua activitatea din data de 9 februarie având în vedere că a expirat perioada în care a solictat suspendarea sa din funcție.

CONSTANȚA. Escroc filmat în timp ce a luat 4.000 de lei și 600 de euro de la o femeie prin metoda 'Accidentul' - VIDEO

Sfătuiți de poliție, dar și de mass-media în nerepetate rânduri să nu cadă victime infractorilor prin Metoda Accidentul, în continuare, vârstnicii se lasă păcăliți. Ieri, o femeie care locuiește într-un bloc din cartierul constănțean Tomis Nord i-a dat unui tânăr nu mai puțin de 4000 de lei și 600 de euro.

Scandal la Primăria Hârșova: consilierii locali îl acuză pe primar că dorește distrugerea spitalului - VIDEO

Acuze grave și strângeri de semnături pentru demiterea primarului. Se întâmplă la Hârșova, acolo unde consilierii PSD și cei ai PNL nu îl mai vor în funcție pe Viorel Ionescu din partea ALDE. Edilul este acuzat că dorește distrugerea spitalului orășenesc și că de la preluarea mandatului nu a făcut nimic pentru oraș și locuitori.

CONSTANȚA. Orele pierdute de elevi, recuperate sâmbătă. Clasele au fost mai mult goale - VIDEO

Elevii au mers și astăzi la școală pentru a recupera orele pierdute luni, 23 ianuarie. Ce-i drept, sălile de clasă au fost mai mult goale. Nici profesorii nu s-au arătat mulțumiți de faptul că au fost obligați să recupereze o zi liberă pe care nu au cerut-o.

Apelul disperat al unui polițist constănțean: 'Am văzut zilele astea trei oameni morți!'

Un polițist constănțean a lansat un apel disperat pe Facebook după accidentele produse în ultimele zile în Constanța, în urma cărora trei oameni au murit.

Momentul șocant în care o mașină intră în plin într-un autobuz plin cu călători - VIDEO

Momentul șocant în care o mașină intră în plin într-un autobuz plin cu călători a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în mijlocul de transport în comun.

Imagini dezolante în Constanța: biblioteca din cartierul Coiciu a ajuns o ruină - GALERIE FOTO

Imagini dezolante în cartierul constănțean Coiciu. Fosta bibliotecă de pe strada Izvor, care deservea școlilor numărul 9 și 10, a ajuns o ruină după ce a fost abandonată.

Șoferii scapă de taxe importante de la 1 februarie, printre care și timbrul de mediu. Ce taxe rămân valabile

Șoferii se pot bucura de eliminarea unor taxe importante de la 1 februarie. Pe lânga timbrul de mediu, care va fi eliminat, mai sunt și alte taxe de care conducatorii auto vor fi scutiți.

Expertul contabil din dosarul lui Sorin Strutinsky, sancționat de CECCAR pentru expertiza care 'a răspuns doar scopului acuzării'

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România a dispus sancționarea expertului contabil Adriana Timofte, cea care a întocmit expertiza contabilă în dosarul lui Sorin Strutisnky și al lui Radu Mazăre, după ce Comisia de Disciplină din cadrul CECCAR a descoperit numeroase nereguli în întocmirea expertizei ce a servit numai scopului acuzării, respectiv DNA.

Serena Williams a câștigat finala turneului Australian Open și a redevenit numărul 1 mondial!

Serena Williams a câștigat pentru a 7-a oară finala turneului de tenis Australian Open de la Melbourne, învingând-o astăzi în două seturi, 6-4, 6-4, într-o oră și 23 de minute, pe sora sa Venus, acesta fiind al 23-lea turneu de Mare Șlem câștigat de Serena, care o va readuce pe americancă pe primul loc în ierarhia WTA.

Președintele CEDO se pronunță în favoarea grațierii unor deținuți din România și recomandă urmarea modelului italian

Președintele Curții Europene pentru Drepturile Omului (CEDO), Guido Raimondi, recomandă României să ia exemplul Italiei pentru rezolvarea problemelor din penitenciare. Afirmația a fost făcută vineri, în discursul său de la începutul de an judiciar.

200,000 lei nerambursabili pentru IMM-uri! Vezi ce trebuie să faci pentru a începe o mică afacere

Guvernul a aprobat Ordonanța de urgentă care facilitează înființarea de noi întreprinderi mici și mijlocii, încurajând astfel micile afaceri. 10.000 de beneficiari vor putea accesa programul.