duminică, 21 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 28.02.2019

A fost adoptat proiectul de lege privind reorganizarea ANAF! Propunerea legislativă, susținută de senatorul constănțean Ștefan Mihu!

Proiectul de lege privind reorganizarea Agenției Naționale de Administrare Fiscală a fost adoptat miercuri 27, februarie a.c în Camera Deputaților după ce în noiembrie anul trecut acesta a primit vot pozitiv și în Senat.

Mărțișorul, de la vestitor al primăverii la tradiție inclusă în patrimoniul imaterial UNESCO
De Mediafax 28 februarie 2019

Mărțișorul, un obiect-bijuterie prins într-un șnur alb cu roșu ce este oferit celor dragi pe 1 martie, a primit de-a lungul timpului semnificații diverse, de la vestitor al primăverii la simbol al renașterii naturii. Din 2017, tradiția este inclusă în lista patrimoniului imaterial al UNESCO.

PROGNOZA METEO. Unde lovesc ploi puternice, în ce zone se anunță ninsori și cât cresc temperaturile

Luna martie aduce precipitații puternice în toată țara, iar la munte se va așterne un nou strat de zăpadă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a publicat prognoza pentru intervalul 25 februarie-10 martie.

CONSTANȚA. Exerciții militare în Marea Neagră. 'Poseidon 19' reunește peste 1.100 de marinari, din patru țări NATO

Exercițiul militar se va desfășura în perioada 1-8 martie și va fi coordonat de către Forțele Navale Române. La el vor participa militari din patru țări NATO.

CONSTANȚA. Caz șocant - Andrei, bolnav de cancer, lăsat fără banii strânși din donații! Florentina Gavrilă nu vrea să dea banii strânși din mila oamenilor

Tot mai mulți români care au strâns fonduri de-a lungul anilor pentru oameni bolnavi se declară indignați de atitudinea Florentinei Gavrilă, femeia din Constanța acuzată de părinți că nu ar vrea să dea banii donați pentru copiii bolnavi de cancer.

ATENȚIE. Noul regulament de bloc a devenit oficial în România. Între ce ore se interzic zgomotele

Modelul documentului care stabilește normele și regulile traiului la bloc și ale cărui prevederi ar trebui respectate de către toți locatarii bloc a fost publicat recent în Monitorul Oficial.