marţi, 26 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 28.03.2018

CONSTANȚA. Desfășurare de forțe pe străzile din oraș: zeci de șoferi amendați!
De Ştefania Uţă 28 martie 2018

A fost desfășurare de forțe pe străzile municipiului Constanța, dar și în județ. Începând de noaptea trecută și până astăzi zeci de polițiști și jandarmi au organizat mai multe filtre și razii pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și a siguranței publice. În urma acestora, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 100 de mii de lei, iar mai multe persoane bănuite de mai multe spargeri au fost ridicate și duse la secție.

CONSTANȚA. Caz cutremurător descoperit în timpul raziilor polițiștilor - șofer prins în timp ce gonea să-și salveze tatăl căzut în stradă!
De Roxana Glăvan 28 martie 2018

Fiul unui bărbat găsit inconștient pe stradă și care gonea în trafic să ajungă la tatăl său a fost oprit de polițiștii constănțeni.

PERCHEZIȚII DE AMPLOARE în Constanța și alte 6 județe pentru destructurarea unei grupări specializate în fraude informatice! Prejudiciu de 1 milion de euro - VIDEO

În urma perchezițiilor, până în prezent, au fost ridicate mai multe computere, carduri bancare, documente de transfer bancar, dar și peste 50 de grame de cocaină.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Atenție, șoferi - pericol de inundații pe DJ 223! Cod portocaliu pe mai multe râuri din cinci județe - GALERIE FOTO

Din acest motiv, Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a cerut serviciului rutier să introducă restricții de tonaj.

DECLARAȚIILE ȘOCANTE făcute de bărbatul care și-a măcelărit familia! Și-a ucis soția, apoi copiii - pe fata cea mare a înjunghiat-o de opt ori!

A așteptat până la ora 24.00, după care și-a înjunghiat fiica de opt ori tot în zona inimii. Apoi a mers în camera băiatului, pe care l-a înjunghiat de trei ori. A lăsat cuțitul pe patul băiatului.

INCIDENT AVIATIC. Două avioane de pasageri au intrat în coliziune

Potrivit informațiilor preliminare, nicio persoană nu a fost rănită, dar aeronavele au suferit avarii grave în partea din spate a fuselajului.

Cercul vicios al protocoalelor

Fie de aprobare, fie de respingere. În caz contrar, legile acestui stat vor fi ignorate și în 2018, așa cum s-a întâmplat în anii anteriori. Parlamentul este însă legat de mâini și de picioare. Așa cum am demonstrat ieri, succint, pe pagina mea de Facebook. Veți vedea că blocajul e total.