miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 28.06.2018

CONSTANȚA. Sute de kilometri de rețele de apă în urma proiectului accesat de RAJA!
De Roxana Glăvan 28 iunie 2018

Sute de kilometri de rețele de apă, alte câteva sute de kilometri de canalizare, stații de epurare și servicii de apă de cea mai înaltă calitate. Este bilanțul proiectului accesat de RAJA prin Programul Operațional Sectorial de Mediu și care se ridică la peste 337 de milioane de euro. De toate e modernizări au beneficiat localități din județele Constanța, Ialomița și Ilfov.

CONSTANȚA. Premieră medicală la Spitalul Județean - procedura a durat o oră și a fost un succes!

Joi, 28 iunie, s-a consemnat o premieră medicală la Spitalul Județean Constanța: o echipă de medici din cadrul Institutului Clinic Fundeni a efectuat la Constanța, o chemoembolizare. Procedura a durat aproximativ o oră și s-a încheiat cu succes.

CONSTANȚA. O săptămână până la cel mai așteptat eveniment al verii - tot ce trebuie să știi despre Neversea! Check-in poate fi făcut online

La ediția din acest an, în cele patru zile de festival este așteptat un trafic de peste 250.000 de persoane din țară și din străinătate, dar și peste 200 dintre cei mai buni artiști ai momentului.

CONSTANȚA. Festivalul Înghețatei revine în Piața Ovidiu - restricții de circulație în zona istorică a orașului!

De asemenea, iubitorii de karting pot participa în perioada 29 iunie - 1 iulie 2018 la a doua ediție a Supercupei României la Karting Electric. Evenimentul intitulat „Marele ePremiu al orașului Constanța“ se va desfășura conform următorului program:

ALERTĂ METEO! CONSTANȚA și alte 17 județe, sub cod galben de ploi abundente!

Meteorologii au emis un cod galben de ploi abundente pentru 18 județe, printre care și Constanța. Codul este valabil până...

ROBOR crește din nou. Cine este cel mai afectat

În ceea ce privește indicele la 6 luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare, acesta s-a menținut la 3,23%.

ACCIDENT RUTIER GRAV. Două persoane au murit și 5 au fost rănite după ce un microbuz plin s-a ciocnit cu un TIR. GALERIE FOTO

Accidentul s-a produs între localitățile Șuțești și Grădiștea, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed, județul Brăila fiind sub Cod Galben de ploaie.