marţi, 16 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 28.10.2017

Eveniment caritabil organizat de Rotary Pontus Euxinus!

Seară Culturală a Excelenței, organizată de Clubul Rotary Pontus Euxinus, în parteneriat cu Fundația Art by Fuego.

Distracție de Halloween, la City Park Mall! Surprize pentru copii alături de Arky și amicii săi: Jack Sparrow, căpitanul Hook și Peter Pan

Distracție de Halloween pentru copii în acest weekend, alături de mascota centrului comercial City Park Mall! Arky, pinguinul marinar, îi așteaptă pe cei mici alături de prietenii lui, Jack Sparrow, căpitanul Hook și Peter Pan.

PERFORMANȚĂ! Un constănțean a obținut nota maximă la bacalaureatul american!

Un elev din clasa a XII-a de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică din Constanța, premiat la multe olimpiade de informatică, a obținut punctaje maxime la matematică și fizică, materii ale testului Scholastic Assessment Test (SAT), echivalentul american al examenului de bacalaureat.

Cenzura facebook

Felul absolut partinic în care Facebook înțelege să-și facă meseria de jandarm pe tarlaua proprie este revoltător și produce consecințe.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! COD PORTOCALIU de ninsori și viscol și COD GALBEN de vânt puternic și temperaturi scăzute în toată țara

Meteorologii au emis noi avertizări de vânt puternic, precipitații mixte în jonele joase și cod portocaliu de ninsoare și viscol pentru zonele montane.

CONSTANȚA. Vreme rece, ploi și vânt - constănțenii, sfătuiți să evite trecerea pe lângă copaci, stâlpi sau panouri publicitare!

Facem apel către constănțeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum și a imobilelor aflate în construcție.

ATENȚIE, trecem la ORA DE IARNĂ! Ceasurile se dau înapoi cu o oră la noapte!

Convenția a fost semnată de România în 1979, iar în 1997, prin ordonanță guvernamentală, orarul de vară a fost din nou corelat cu cel practicat în țările Uniunii Europene. În 1996, ținând cont de avantajele decalării orarului cu o oră vară, pentru a profita la maximum de orele de lumină, acest orar a fost prelungit în Europa cu încă o lună.

La o zi după ce Catalonia și-a declarat independența: Mii de spanioli, în stradă la Madrid!

Aseară, Guvernul Spaniei a decis dizolvarea Executivului regiunii Catalonia, condus de Carles Puigdemont, această funcție urmând a fi preluată de vicepremierul Spaniei.

COLECTIV. Amintirile de coșmar ale Alexandrei: 'Mi-e teamă că am să mor de durere în cada verde în timp ce asistentele încearcă să îmi desprindă pielea moartă de pe răni, fără anestezie'

"Mă doare foarte tare dar nu mai spun nimic. Nu mai am putere. Sub obrazul meu julit, s-a strâns o baltă mică de lacrimi si de sânge, care îmi udă pansamentele"