marţi, 23 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 28.11.2017

CONSTANȚA. Autorități 'păcălite' de o vulpe - 'a așteptat' în zadar ore în șir să fie capturată!

Lipsa de reacție, dar și a unui plan de intervenție a autorităților constănțene în astfel de situații, ar trebui să ne îngrijoreze. În luna iulie, un porc mistreț a fost blocat cu bună-știință într-o canalizare din Constanța de autoritățiile care nu au știut cum să-l captureze. Cu siguranță, animalul a fost condamnat la moarte, căci nu avea pe unde să iasă.

CONSTANȚA. Expoziție de pictură la Tomis Mall - artista Mariana Constantinescu își prezintă colecția 'Solid și Fluid'!
De Andreea Bajdechi 28 noiembrie 2017

Deși este mamă și bunică, artista Mariana Constantinescu nu a uitat de pasiunea sa: pictura. Așadar, a pus la punct o nouă expoziție personală, inspirată de mare. Lucrările sale pot fi văzute într-un mall din centrul Constanței, începând de astăzi.

CONSTANȚA. Profesorul Gheorghe Dumitrașcu, cetățean de onoare post mortem! Fiica istoricului: S-a îndreptat o greșeală
De Roxana Glăvan 28 noiembrie 2017

Profesorul Gheorghe Dumitrașcu este, de astăzi, cetățean de onoare post mortem al județului Constanța. Consilierii județeni au votat în unanimitate acordarea titlutului, după ce în 2016, pe când trăia, consilierii locali liberali s-au împotrivit acestei distincții. Fiica istoricului, Lavinia Dumitrașcu spune că astfel s-a îndreptat o greșeală, iar tatăl ei, dacă ar fi trăit, le-ar fi mulțumit acum celor care l-au umilit public în trecut.

CONSTANȚA. Mesaj pentru România prin intermediul unor flashmob-uri!
De Cristina Puşcaşu 28 noiembrie 2017

Lecție de solidaritate din partea elevilor constănțeni în prag de 1 Decembrie. Peste 1000 de copii de toate vârstele s-au mobilizat astăzi și au transmis un mesaj pentru România prin intermediul unor flashmob-uri.

Avocata lui Nicușor Constantinescu, semnal de alarmă cu privire la starea de sănătate a fostului președinte CJ: 'De 10 luni aștept o expertiză medico-legală pentru a-i da posibilitatea să moară acasă, lângă familie'

Avocata fostului președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, trage un semnal de alarmă cu privire la starea de sănătate a acestuia. Într-o postare pe contul său de Facebook, Laura Vicol susține că dosarul se tergiversează și că instanțele nu au decis, de mai bine de 10 luni, să-i fie stabilit un diagnostic și i se refuză tratamentul medical

CONSTANȚA. Pieton lovit în plin! GALERIE FOTO

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, cu traumatism cranio-cerebral.

CONSTANȚA. Pregătiri intense pentru festivitățile prilejuite de 1 decembrie! FOTO + VIDEO
De Andreea Bajdechi 28 noiembrie 2017

Pregătiri pentru Ziua Națională a României, la Constanța. Sute de militari s-au aliniat în formație și au defilat, de dimineață, pe principalul bulevard. În urma lor a venit tehnica militară. Chiar dacă vremea nu a fost deloc blândă, constănțenii s-au oprit din mers și i-au admirat pe cei care-și servesc patria.

Un grup de peste 60 de migranți clandestini, salvați de Garda de Coastă în Marea Neagră!

SOS în Marea Neagră! O ambarcațiune cu 66 de migranți la bord a cerut ajutor autorităților române, aseară, după ce motoarele vasului au cedat. Abia în această dimineață, navele Gărzii de Coastă și cele ale Agenției Naționale de Salvare a Vieții Omenești pe Mare au reușit să-i aducă în siguranță la mal. Transfugii sunt din Irak, Pakistan și Afganistan, iar printre ei se află 24 de copii pe care i-au bătut valurile .