marţi, 16 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 28.12.2017

JUDEȚUL CONSTANȚA. Incendiu la herghelia Mangalia FOTO/VIDEO

Pompierii intervin pentru a limita pagubele și pentru a stinge incendiul.

CONSTANȚA. Mesajul cutremurător postat pe Facebok de tânărul care s-a sinucis aruncându-se în fața trenului: 'Am simțit că va trebui să mor'

Chiar în ziua de Crăciun, Bogdan a postat un mesaj curemurător pe pagina sa de Facebook, mesaj pe care îl redăm integral.

30 de inițiative legislative și un vot împotriva propriului guvern, bilanțul la final de an al senatorului Nicolae Moga
De Roxana Glăvan 28 decembrie 2017

Final de an parlamentar pentru senatorul social democrat, Nicolae Moga. Acesta și-a prezentat raportul de activitate pe 2017, unde a bifat, printre altele, 30 de inițiative legislative și un vot împotriva propriului guvern. Incomod când vine vorba să respecte regulile de partid, senatorul constănțean a mărturisit că se gândește serios să lase tânăra generație să-i ia locul. Bifează și în acest an câteva insatisfacții profesionale, cea mai mare, aceea că nici în 2017 nu a reușit să convingă autoritățile centrale că orașul de la malul mării trebuie să aibă, cât mai curând, un spital regional.

Autospeciale noi, în dotarea ISU Dobrogea
De Andreea Bajdechi 28 decembrie 2017

Intervin în orice condiții și ori de câte ori este nevoie. Trec prin apă și foc la propriu și au mers ani la rândul la intervenții cu autospeciale în prag de pensionare. Iată însă că sfârșitul anului 2017 le-a adus pompierilor constănțeni mai multe motive de bucurie. Salvatorii ISU au primit autospeciale cu dotări de ultimă generație, dar și echipamente noi.

Inteligență marca SRI

Domnul Marincea ne anunță că investigațiile au ajuns la un alt nivel. După atât de multe zile și nopți, în care presupun că agenții SRI au gândit neobosit, fiind ajutați de Ministerul de Interne și Procuratură, care sunt organe de investigații, ne comunică următoarele.

JUDEȚUL CONSTANȚA. La doar 32 de ani a vrut să își pună capăt zilelor - bărbatul care s-a aruncat în fața trenului a murit! FOTO/VIDEO

La această oră, echipele de intervenție încearcă să salveze viața victimei, care are un picior amputat, se efectuează manevre de resuscitare de mai bine de 20 de minute.

Consilierii locali au votat: cresc taxele pentru constănțeni

Constănțenii vor plăti mai mult anul viitor pentru curățenia în oraș. Consilierii locali au apobat astăzi hotărârea privind taxele și impozitele locale pentru anul 2018. Astfel, de la 1 ianuarie, taxa de salubrizare va fi de 5 lei pe lună, față de 3 lei cât a fost în acest an. O altă creștere, dar care va afecta doar o parte dintre locuitori, se referă la impozitul pe clădirile nerezidențiale ce aparțin persoanelor fizice. În acest caz, impozitul va fi dublu de anul viitor.

UPDATE. Un nou atentat terorist - cel puțin 40 de persoane au fost ucise!

Najib Danish, purtător de cuvânt al Ministerului de Interne, a declarat că s-au produs două explozii, ținta atacului nefiind deocamdată cunoscută.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea zilele următoare - ce temperaturi ne așteaptă la final de an!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 14 grade, iar cele minime, între 0 și 10 grade.