vineri, 18 ianuarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 29.01.2018

CONSTANȚA. Promisiuni de la Raed Arafat, la bilanțul Inspectoratului pentru Situații de Urgență! ISU va fi dotat cu nave speciale de intervenție
De Roxana Glăvan 29 ianuarie 2018

Trec la propriu prin foc să ne salveze viața. Intervin în zone greu accesibile și în condiții meteo inumane și de cele mai multe ori misiunea lor de salvare este un succes. Vorbim despre pompierii și medicii aflați în subordinea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care astăzi au făcut bilanțul anului 2017. Un an dificil, cu multe intervenții și nevoi pe măsură. Prezent la Constanța, șeful departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a dat asigurări că litoralul și Delta Dunării vor fi dotate cu nave speciale de intervenție.

EXCLUSIV. Caz cutremurător la Constanța! Calvarul unei fetițe 5 ani: bătută cu bestialitate de mamă și bunică! Legată de mâini și picioare pentru a nu-și vedea surorile!

Caz cutremurător la Cumpăna. O fetiță în vârstă de doar 5 ani ar fi fost maltratată de mama și bunica ei care ar fi obișnuit să o lege, și de mâini și de picioare, ca să o țină departe de cele trei surori ale sale. Acuzațiile au venit din partea unchiului copilei, care a și filmat-o într-o astfel de ipostază, în vara anului trecut. Acesta a sesizat poliția însă abia sfârșitul săptămânii trecute, după ce s-a certat cu mama fetiței.

ATENȚIE, ȘOFERI! De astăzi, se montează separatoarele pe DN 3 Constanța - Valu lui Traian!

Potrivit CNAIR, azi, încep lucrările de montare a parapetului de beton pentru separare a fluxurilor de trafic, pe zona mediană a DN3, între km 252+950 - 256+000.

Guvernul Dăncilă a primit votul de încredere al Parlamentului!

Guvernul Dăncilă a primit votul de încredere în Parlament, după ce 282 de parlamentari au votat pentru, 136 împotrivă și o abținere.

IMAGINI RARE: Cămile acoperite cu zăpadă după ce a nins în Arabia Saudită! GALERIE FOTO

Mai multe fotografii arată câteva cămile acoperite de zăpadă, în timp ce localnicii au fost surprinși în timp ce se bucură de stratul de omăt.

Coșmarul Vestului – emanciparea Estului

În ce scop? Ce urmărește Vestul? De ce pentru vestul Europei emanciparea estului Europei reprezintă un coșmar?

Prognoză meteo incredibilă pentru sfârșit de ianuarie - vreme extrem de călduroasă pentru această perioadă!

În nord-vestul, nordul și centrul țării, iar în primele ore și în vest, înnorările vor persista și, pe arii restrânse, vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie.

Premiile Grammy 2018: Bruno Mars, cel mai premiat artist! Lista câștigătorilor din acest an

Bruno Mars a primit premii pentru toate categoriile Grammy în care a fost nominalizat.

Bacalaureat 2018 - ASTĂZI încep înscrierile pentru prima sesiune a examenului din acest an

Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2018 începe pe 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).