marţi, 26 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 29.03.2018

Vești proaste înainte de Paște! Carnea de miel, mai scumpă decât anul trecut!
De Andreea Bajdechi 29 martie 2018

Din păcate, anul acesta prețul unui kilogram de carne de miel va fi însă ceva mai scump decât anul trecut. Iar motivele sunt numeroase din punctul de vedere al crescătorilor. Aceștia reclamă faptul că subvenția primită de la stat nu le ajunge nici măcar pentru tratamentele animalelor. Cu toate acestea, mieii nu vor lipsi de pe piață, spun ei, important fiind însă acum să existe și cumpărători.

Constanța are din nou centru de îngrijiri paliative pentru bolnavii aflați în stadiul final al bolii!
De Roxana Glăvan 29 martie 2018

Constanța are din nou centru de îngrijiri paliative pentru bolnavii aflați în stadiul final al bolii. Un investitor privat a reușit la Constanța ceea ce statul nu este în stare să facă, deși este obligat: să asigure îngrijiri pentru bolnavii de cancer, pentru cei cu accidente multiple sau cu Alzheimer aflați în fazele finale. Cei care au nevoie de un astfel de centru specializat nu trebuie să plătească niciun leu dacă sunt asigurați. Sud-estul României a dus lipsă de îngrijiri paliative după ce statul, la sfârșitul verii trecute, a închis Casa Soarelui, locul care în ultimii 15 ani a avut ușile deschise pentru toți bolnavii fără speranță.

Avarii în lanț la centrala nucleară de la Cernavodă - premierul a trimis Corpul de Control al Guvernului să facă verificări!
De Roxana Glăvan 29 martie 2018

Avarii în lanț la centrala nucleară de la Cernavodă. În doar 4 zile, reactoarele 1 și 2 ale centralei Nuclearelectrice au fost oprite din cauza unor avarii. Ultima s-a produs chiar în această dimineață. Premierul Viorica Dăncilă a cerut Corpului de Control al Guvernului să facă verificări.

CONSTANȚA. Monstru cu chip de om - și-a violat fiica vitregă de 13 ani! Copila a rămas însărcinată
De Roxana Glăvan 29 martie 2018

O copilă de 13 ani din Eforie trăiește o dramă fără voia ei. A fost abuzată sexual de tatăl vitreg, iar acum poartă se bănuiește că ar purta în pântec copilul acestuia.

ANUNȚ PENTRU ȘOFERI! Taxa auto și timbrul de mediu vor fi restituite mai ușor!

Guvernul a eliminat, azi, prin ordonanță de urgență, obligativitatea de a anexa la cererea de restituire a taxei auto ori a timbrului de mediu a documentelor privind plata taxei, certificatul de înmatriculare și cartea de identitate a mașinii.

Peste 40 de persoane, evacuate dintr-un bloc după ce o garsonieră a luat foc

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, un incendiu a izbucnit la o garsonieră situată la etajul trei al unui bloc de locuințe din municipiul Suceava.