vineri, 24 mai 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 29.05.2018

CONSTANȚA. Parc în miniatură, în Tăbăcărie!
De Roxana Glăvan 29 mai 2018

Primele filmulețe cu parcul în miniatură ce va reproduce cele mai importante obiective turistice de la malul mării și care ar urma să fie amenajat în Parcul Tăbăcărie au fost publicate, astăzi, pe site-ul Primăriei Constanța. Locația este în apropiere de Satul de Vacanță și, spune primarul Decebal Făgădău, nu doar că nu se va distruge spațiul verde, dar orașul va câștiga 1.500 de metri pătrați de verdeață. Cum? Prin reducerea aleilor și amenajarea întregii zone. Investiția estimată la un milion de euro ar urma să fie realizată cu fonduri europene. Proiectul a debutat cu stângul, având în vedere că în ședința de consiliu local de astăzi nu a întrunit numărul necesar de voturi.

CONSTANȚA. PNL a demarat Campania 'Orașul poartă semnătura ta'!

Potrivit liberalilor, în urma răspunsurilor primite de la constănțeni, o parte din probleme se vor materializa în proiecte de hotărâre ce vor fi supuse votului Consiliului Local Constanța.

CONSTANȚA. Programul Festivalului NEVERSEA 2018, pe zile! La ce preț pot fi cumpărate biletele de o zi

Programul NEVERSEA a fost anunțat de organizatori. Cel mai mare festival pe plajă din Europa aduce la Constanța, în perioada 5-8 iulie, nume ca The Script, Scooter, John Newman, Armin Van Buuren etc.

SSC Farul visează la... Liga 1!

Suporter Spirit Club Farul se pregătește pentru liga a doua. Susținută de peste 5000 de fani, echipa constănțeană a obținut promovarea pe arena din strada Primăverii și a readus atmosfera de pe vremuri pe străzile orașului. Antrenorul Petre Grigoraș speră ca echipa să primească un buget pe măsura ambițiilor clubului, care visează acum la Liga Întîi.

ATENȚIE, o nouă fraudă! Nu răspundeți la aceste numere de telefon: 'Nu sunați niciodată înapoi'!

Cum îți poate încărca factura cu sute de euro reapelarea unui număr necunoscut....

CONTROALE OPC. Restaurante din Eforie, ÎNCHISE de Protecția Consumatorilor! Mizerie de nedescris și produse PERICULOASE - GALERIE FOTO/VIDEO

O altă unitate verificată de inspectorii CJPC a fost shaormeria „SHAORMANIA”. Aici au fost identificate proceduri și produse cu potențial periculoase...

CONSTANȚA. Inspectorii antifraudă verifică importurile din Portul Constanța Sud-Agigea!

Verificările din Portul Constanța Sud - Agigea se desfășoară cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontierã și Direcției Generale a Vămilor.

ZILE LIBERE 2018. Când este următoarea minivacanță - elevii nu fac ore nici pe 5 iunie!

Atât școlarii, cât și profesorii vor veni la școală, dar nu se vor ține cursuri, ci alte activități specifice.

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI în această dimineață! Cinci oameni au murit pe loc - un copil de 8 ani a rămas orfan! GALERIE FOTO/VIDEO

Din cauza vitezei prea mari, mașina s-a rostogolit de mai multe ori zeci de metri și a lovit o cale ferată dezafectată.