luni, 26 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 29.05.2019

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'

Europa sărbătorește Parcul în fiecare an, la data de 24 mai. În acest context, elevii claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.

CONSTANȚA. Forțe impresionante pentru căutarea lui Iosif, elevul militar dispărut în mare!

Iosif-Corneliu Mitroi, care participa la „Școala de vară“ a Ministerului Apărării Naționale, a fost dat dispărut după ce n-a mai ieșit la mal.

Fenomene extreme în România! Codul roșu a făcut ravagii - mașini și acoperișuri, distruse de grindina uriașă!

O jumătate de oră a durat potopul care a făcut ravagii în județul Sălaj. La Zalău, bucățile de grindină, mai mari decât o nucă, au distrus acoperisurile caselor si zeci de mașini. Șoferii s-au trezit cu parbrizele sparte si caroseriile ciuruite.

Nava Greenpeace, la Constanța, mesaj pentru România: stop cărbune, folosiți energie curată

Nava-fanion Greenpeace, Rainbow Warrior, care străbate lumea pentru a atrage atenția asupra schimbărilor climatice și, mai ales, asupra cauzelor acestora, a ajuns, miercuri, în Portul Constanța. Mesajul navei pentru România este stop cărbune, folosiți energie curată!

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.

O nouă ALERTĂ METEO! Ploi, vijelii, grindină în toată țara. 29 de județe sub cod galben până joi

Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...50 l/mp.