duminică, 22 iulie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 29.07.2017

IMAGINI SPECTACULOASE! Tornade formate în largul Mării Negre! VIDEO

Natura s-a dezlantuit in largul Marii Negre, oferind imagini pe cat de infricosatoare, pe atat de spectaculoase.

Regata caritabilă Rotary Mangalia a luat startul la Limanu - 27 de veliere din România și Bulgaria se întrec în scop caritabil!
De Roxana Glăvan 29 iulie 2017

Vântul, marea și soarele sunt cei mai buni prieteni ai celor care vor să plutească la bordul unui velier, în Marea Neagră. Toate aceste elemente și-au dat mâna, în această dimineață, la Limanu, acolo unde a fost dat startul unei regate caritabile. Yachturi din țara noastră, dar și din Bulgaria se întrec în acest weekend pe mare.

CONTROALE DE AMPLOARE la Costinești! Tabără de țigani în mijlocul bazei BTT - o femeie s-a dat drept angajata ANAF pentru a intimida inspectorii OPC!

O tabără de rromi în mijlocul bazei BTT din Costinești. Asta au găsit comisarii de la Protecția Consumatorului în urma controalelor de astăzi. Mai grav este faptul că sora administratorei a pretins că este angajată ANAF pentru a intimida controlul inspectorilor.

ALERTĂ PE LITORAL! Bărbat salvat de la înec - nepotul de 15 ani, dispărut în mare!

Este alertă la Vadu. Un adolescent de 15 ani este căutat de scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență după ce a intrat în mare, împreună cu bunicul său.

ȘOCANT! Polițist MĂCELĂRIT în fața a 15 martori! Filmul celor 50 de secunde în care a fost ucis Sorin Vezeteu

Detalii incredibile apărute abia acum despre moartea politiștului din gara din Suceava! 15 oameni erau pe peron în momentul atacului, însă doar doi au intervenit!

'Spitalul groazei' din Constanța: 'paturi împuțite și ruginite, pereți cu mucegai... șoferul de ambulanță mănâncă mici lângă bolnavul de enterocolită'

Creatoarea de modă Alexandra Popescu-York, stabilită în SUA, a trăit o experiență care a mâhnit-o profund. În mult-așteptata sa vacanță în țara natală, pe litoralul Mării Negre, Alexandra și familia ei au dat peste niște condiții pe care le-a expus public pentru a „spune lucrurilor pe nume“.

Părinții care REFUZĂ să-și vaccineze copiii riscă AMENZI care pot ajunge la 10.000 de lei! Forma finală a proiectului Legii vaccinării

Părinții care refuză să-și vaccineze copiii după ce vor fi informați despre riscuri vor primi avertismente și apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei!

LEGEA RCA. Cine ar putea plăti polițe RCA cu 50% mai ieftine și cum se va calcula 'Factorul N'

Tarifele de referință, bonusul de 50% cu malusul de 180% și administrarea specială a șoferilor cu risc ridicat sunt câteva dintre noutățile aduse de normele de aplicare a prevederilor Legii 132/2017 privind RCA, adoptate săptămâna trecută de ASF, care urmează să intre zilele acestea în vigoare.

O tânără însărcinată în 5 luni acuză polițiștii că au umilit-o: 'Am leșinat în fața secției, iar ei m-au luat la mișto'

O tânără de 26 de ani a depus o plângere împotriva polițiștilor care au oprit-o în trafic și îi acuză că au umilit-o, în fața postului de poliție din Crișcior, județul Hunedoara.

29 iulie - Ziua imnului național al României!

La 29 iulie, se sărbătorește Ziua imnului național al României - Deșteaptă-te române!, simbol al unității Revoluției Române de la 1848, amintind, astfel, de data la care, în anul 1848, ''Deșteaptă-te române!'' a fost cântat pentru prima dată oficial, în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea.