joi, 23 mai 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 29.08.2018

CONSTANȚA. Cinci aeronave CF-18 Hornet au ajuns la Mihail Kogălniceanu - canadienii vor efectua misiuni de poliție aeriană!

Un detașament al Forțelor Aeriene regale canadiene (RCAF) a preluat miercuri misiunile de poliție aeriană în spațiul României de la piloții britanici, urmând să le asigure în următoarele patru luni.

CONSTANȚA. Accident grav - cinci persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit! FOTO

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au declarat că două femei de 50, respectiv 54 de ani și doi bărbați de 45 și 62 de ani au ajuns la spital. Cea de-a cincea victimă, un bărbat de 51 de ani, a refuzat transportul la spital.

CONSTANȚA. ALERTĂ - o persoană a murit din cauza virusului West Nile, alte cinci cazuri confirmate! Recomandările Direcției de Sănătate Publică pentru populație

Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța a transmis câteva recomandări către populație prin care se poate evita înțepătura țânțarilor. Totul vine după ce o persoană a murit din cauza virusului West Nile.

CONSTANȚA. Tobele africane de pe plaja terapeutică din Mamaia, furate! Apelul făcut de realizatorul proiectului

Tobele africane de pe plaja terapeutică din Mamaia, destinată tuturor categoriile de persoane cu dizabilități, au fost furate. ”Este pentru prima dată când sunt victima unui furt. Acest furt are loc într-un spațiu destinat persoanelor ce ar trebui protejate”, scrie realizatorului proiectului.

SĂRBĂTOARE MARE astăzi! Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul - tradiții, obiceiuri și superstiții! Ce NU trebuie să faci în această zi

Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul este prăznuită pe 29 august, zi în care credincioșii postesc, ca să nu se asemene cu Irod, cel care, din cauza ospățului fără măsură, a cerut că Salomeea să-i danseze și drept răsplată i-a oferit, la cererea ei, capul Sfântului Ioan Botezătorul.