sîmbătă, 17 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 29.10.2017

Festivalul Filmului Rus a ajuns la final! Bucureștenii s-au bucurat de trei zile de pelicule regizate de Karen Șahnazarov!

Festivalul Filmului Rus, eveniment găzduit de cinematograful Eforie din Capitală ajunge astăzi la final. Timp de 3 zile aici au fost difuzate proiecțiile regizate de Karen Șahnazarov, directorul general al concernului de film Mosfilm. Evenimentul a marcat jubileul de 65 de ani al regizorului, care a venit în România pentru a se întâlni cu pasionații cinematografiei rusești.

Simona Halep a primit trofeul pentru primul loc WTA, dar și un inel deosebit: 'Mă logodesc cu tenisul!'

Constănțeanca a fost extrem de mândră la festivitatea de la Singapore și a avut un discurs emoționant: "Acum m-am logodit cu tenisul! E un inel foarte frumos! Ce pot spune despre faptul că voi începe anul viitor pe locul 1? Sună chiar bine!".

Mesaj din Parlamentul European: Nimeni nu va recunoaște independența Cataloniei! Un milion de persoane protestează la Barcelona

Tajani a precizat că referendumul pe tema independenței organizat în Catalonia la începutul lunii octombrie a fost ilegal și a adăugat că Uniunea Europeană nu va media conflictul deoarece această criză este o problemă internă a Spaniei.

Școlarii au intrat în VACANȚA de o săptămână. Când începe vacanța de iarnă

În anul școlar 2017-2018 sunt înscriși aproximativ 2,3 milioane de elevi și preșcolari, dintre care 165.000 în clasa pregătitoare, peste 400.000 la grădiniță și 170.000 de elevi în clasa a V-a.

MAI, avertisment pentru șoferi! Urmează o perioadă cu vreme severă: cum să evitați amenzile!

Ministerul Afacerilor Interne recomandă conducătorilor auto ca, înainte de a porni la drum, să se intereseze asupra condițiilor meteo și rutiere din zona traseului pe care vor să-l parcurgă și să respecte semnalizarea rutieră din zona respectivă sau a polițiștilor prezenți la fața locului.