marţi, 16 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 29.11.2017

FLUX24: Un general SRI într-o rețea rusească

Generalul Dumitru Dumbravă, secretarul general al SRI, a expus serviciul de informații interne unor riscuri de securitate maxime după ce acesta și-a înregistrat un cont pe rețeaua de socializare rusească VK (vkontakte).

O viață dedicată sportului. Peste 600 de oameni l-au aclamat pe Ilie Floroiu la Casa de Cultură

Astăzi a fost o zi specială pentru Ilie Floroiu. După o carieră de aproape 50 ani în slujba sportului, prima oară ca sportiv de performanță, apoi ca și conducător de club, pentru Ilie Floroiu a venit și momentul retragerii. În ziua în care a împlinit 65 ani, fostul mare atlet și-a anunțat ieșirea la pensie.

CONSTANȚA. Iarnă cu geruri cumplite - autoritățile dau asigurări că sunt pregătite pentru sezonul rece!
De Cristina Puşcaşu 29 noiembrie 2017

Autoritățile constănțene ne asigură că sunt pregătite să înfrunte iarna. Mai mult, Regionala de Drumuri Constanța se mândrește cu peste 54% din totalul parazăpezilor din România, Dobrogea având o suprafață mare de câmp deschis. Totodată, Constanța are repartiția cea mai mare pe țară la vaccinul antigripal. Este vorba de aproape 92 de mii de doze.

Vești proaste pentru constănțeni! Anul 2018 aduce taxe și impozite majorate - vezi cine vor fi cei mai afectați de scumpiri!

Anul 2018 vine pentru constănțeni cu taxe și impozite majorate. Astfel, vor crește taxa de habitat și impozitul pe locuințe și terenuri. Cea mai mare creștere se va înregistra anul viitor pentru spațiile comerciale care aparțin persoanelor fizice. Acestea ar putea plăti până la cinci ori valoarea care au plătit-o anul acesta.

CONSTANȚA. Palatul Copiilor ar putea ajunge în administrarea Consiliului Județean!
De Roxana Glăvan 29 noiembrie 2017

Ne bucură entuziasmul celor mici, dăruirea doamnei care le ghidează pașii, dar nu punem să nu observăm bara lipită cu scoci de care se sprijină micuții atunci când își fac exercițiile.

Mai mulți deținuți s-au luat la BĂTAIE în Penitenciarul Poarta Albă - un agent care a intervenit să-i despartă, RĂNIT!

Un agent supraveghetor de la Penitenciarul Poarta Albă a fost rănit în timp ce intervenea să-i despartă pe mai mulți deținuți care se luaseră la bătaie. Sindicaliștii trag un puternic semnal de alarmă și spun că situația putea avea un final tragic, având în vedere că agentul este obligat să păzească un număr dublu față de cel normal. Criza de personal este recunoscută și de conducerea închisorii din județul Constanța.

CONSTANȚA. O greșeală a tatălui a declanșat infernul de foc în rulotă - o fetiță de 6 ani a ars de vie! A turnat benzină în loc de apă

Aproape în fiecare zi, femeia rămasă fără sprijin și fără fiică postează pe facebook un mesaj adresat celor doi îngeri din familia sa. Le spune că le duce dorul și îi roagă să o apere pe ea și pe băiețelul rămas singura consolare pe această lume.

Guvernul a decis: salariul minim brut va fi majorat de la 1 ianuarie 2018!

Salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată va fi majorat începând cu 1 ianuarie 2018 de la 1450 lei lunar la 1.900 lei lunar pentru un program complet de lucru de 166 de ore în medie pe lună, potrivit unei Hotărâri de Guvern adoptată în ședința de miercuri.

Veste bună pentru români! De la 1 decembrie, putem călători în Canada fără vize - ce înseamnă eTA, cerință impusă tuturor cetățenilor străini!

De la 1 Decembrie, cetățenii români vor putea călători în Canada fără vize, pentru șederi de maxim 6 luni în scop turistic. Măsura vizează inclusiv vizitele pentru vizitarea familiei/cunoștințelor sau pentru prospectarea oportunităților de afaceri, pe baza oricărui pașaport românesc valabil.

ȘOCANT! Adolescent arestat pentru că a ucis un tânăr: 'A rupt bucăți din el, iar apoi le-a mâncat'

Detalii șocante în cazul crimei care a avut loc în urmă cu o săptămână, sub un pod din localitatea Sfântu Gheorghe. Adolescentul de 16 ani, care a comis omorul, le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cum a mutilat cadavrul prietenului său de pahar de 21 de ani și a mâncat bucăți din el. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional.

ALERTĂ METEO! Meteorologii au emis o atenționare de ninsori la munte și ploi în zonele joase!

La altitudini mari se va depune strat consistent de zăpadă, iar ninsoarea va fi viscolită.

SĂRBĂTOARE MARE la români: Sfântul Andrei - ce NU trebuie să faci în această zi!

În noaptea de Sfântul Andrei, hotarul dintre cele văzute și cele nevăzute dispare, iar momentul este propice pentru unele practici de prospectare a viitorului.