luni, 10 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 29.12.2017

Mesajul dur al unei judecătoare pentru ambasadorii din UE care s-au declarat nemulțumiți de legile justiției: 'Ați TĂCUT când se semnau protocoalele secrete. Justiția e disfuncțională'

Florica Roman, judecător la Curtea de Apel Oradea, a publicat astăzi pe blog o scrisoare deschisă adresată ambasadorilor Belgiei, Danemarcei, Finlandei, Franței, Germaniei, Olandei și Suediei în România, după ce aceștia s-au declarat nemulțumiți de modificările aduse de către parlamentarii PSD-ALDE la legile justiției, scrie psnews.ro.

Incendiul de la herghelia din Mangalia, stins după 12 ore: 'Este foc pus de o mână criminală'

Flăcări uriașe au amenințat toată noaptea trecută Herghelia din Mangalia, care adăpostește cai din rasa pur-sânge arab. Un depozit de paie s-a aprins din senin, iar baloții, hrana animalelor, au început să ardă unul după altul cât ai clipi. 12 ore s-au chinut pompierii să biruiască flăcările care, din fericire, nu au ajuns și la cai.

REVELION 2018. Ce artiști vor concerta în Piața Ovidiu, din Constanța! Spectacol cu artificii și lasere - VEZI PROGRAMUL COMPLET

Pentru ca accesul în zona peninsulară a orașului să fie cât mai facil R.A.T.C. - va asigura transportul persoanelor care doresc să participe la eveniment. Mai exact, mijloacele de transport 40, 42, 44, 48, 51, 101C, fosta linie 2, fosta linie 5 vor funcționa până la ora 02:00 și vor avea ca destinație Poarta 2.

Ea este românca care a pus pe jar serviciile secrete din SUA! Cum au fost capturați hackerii români care au neutralizat camerele de supraveghere din Washington!

Patru zile nu au funcționat camerele de supraveghere din Washington după ce cei doi hackeri români au reușit să le scoată din funcțiune când au accesat computerele Departamentului Poliției Metropolitane (MPD) din Washington. Agenții Secret Service spun că atacul a avut loc chiar în preajma învestirii lui Donald Trump în funcția de președinte, iar hackerii au cerut recompensă. O persoană ar fi fost ucisă însă în timp ce camerele nu funcționau.

CONSTANȚA. Un bărbat a rămas fără autoturismul de lux - polițiștii i-au confiscat mașina în valoare de zeci de mii de euro!

Bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la o persoană din Marea Britanie, neavând cunoștință despre faptul că este căutat de către autorități.

PROGNOZĂ METEO. Cum va fi vremea în noaptea de Revelion

Meteorologii anunță o continua a temperaturilor anormal de ridicate pentru această perioadă, singurele fenomene care vor fi diferite vor fi vânt, care pe alocuri ar putea avea intensificări semnificative, și ploile slab cantitativ.

ATENȚIE, ȘOFERI! Controale ale polițiștilor în toată țara - peste 300 de șoferi au rămas fără permis, în 24 de ore!

Peste 300 de permise de conducere au fost reținute de către polițiști în ultimele 24 de ore și retrase aproape 100 de certificate de înmatriculare, anunță Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

INCIDENT ȘOCANT! Anchetă în cazul bărbatului mort în timp ce se afla la cumpărături împreună cu soția! 'Mi-au omorât soarele. M-au distrus' - prima reacție a Selgros

Incident șocant petrecut pe data de 27 decembrie în magazinul Selgros Cash & Carry din Craiova. Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Gorj, și-a găsit sfârșitul după ce un container plin cu electrocasnice i-a căzut în cap de la cinci metri înălțime.