vineri, 22 februarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 30.01.2018

Constanța se vede la PyeongChang! Maria Constantin, Andreea Grecu și Paul Neagu vor concura la Jocurile Olimpice

Constanța va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud! Din lotul României va face parte și echipajul de bob două persoane format din Maria Constantin și Andreea Grecu, împreună cu antrenorul Paul Neagu, de la Clubul Sporturilor de Iarnă Mamaia.

CONSTANȚA. Căminul de bătrâni, casă pentru sute de suflete, va fi modernizat!
De Roxana Glăvan 30 ianuarie 2018

Vești bune pentru bătrânii de la căminul pentru persoane vârstnice din Constanța. Primăria face investiții importante pentru asigurarea unor condiții decente de cazare și îngrijire. Conducerea unității anunță că în prezent la căminul de bătrâni sunt zeci de locuri libere, așa că oricine dorește să se interneze aici, se poate interesa de condițiile în care beneficiază de ajutor.

CONSTANȚA. Criterii noi de departajare pentru constănțenii care vor o locuință socială!

Peste 700 de locuințe sociale vor fi atribuite constănțenilor care nu au o locuință sau care care au fost fost evacuați din casele retrocedate. Potrivit primarului Constanței, Decebal Făgădău, pentru aceste noi locuințe sociale construite lângă blocurile din Henri Coandă, au fost depuse peste 5.000 de cereri. În vederea atribuirii acestor locuințe au fost aprobate în Consiliul Local o serie de noi criterii pentru a se putea face o departajere. Decebal Făgădău a afirmat că au fost introduse criterii prin care familiile care se vor muta în aceste locuințe să se poată integra mult mai ușor în societate.

EXCLUSIV. Imagini șocante într-o școală din Constanța! Copil BĂTUT cu pumnii și picioarele de trei mame! VIDEO

Totul are loc pe holurile școlii, cel mai probabil într-o pauză, ceilalți elevi asistând îngroziți la întreaga scenă.

Sorin Strutinsky: 'Suspiciuni rezonabile cu privire la imparțialitatea unui judecător'

Coincidențele care pun mari semne de întrebare se țin lanț în Justiția românească. În moduri absolut inexplicabile, unele dosare penale ajung pe masa unor judecători a căror imparțialitate în legătură cu spețele poate fi lesne pusă la îndoială.

CONSTANȚA! ATV spulberat de un Opel - bărbat ÎN AGONIE după a fost aruncat pe parbrizul unei alte mașini! PRIMELE IMAGINI de la fața locului

Din câte se pare vina producerii accidentului este a șoferului unui Opel, care venea dinspre Mamaia și a vrut să vireze stânga pe strada Unirii și nu a acordat prioritate ATV-ului.

HC Dobrogea Sud l-a transferat pe Csog Vencel

Dobrogea Sud a perfectat astăzi transferul tânărului internațional român Csog Vencel, de la Handbal Club Odorhei. Clubul harghitean a anunțat că se retrage din Liga Națională, din cauza problemelor financiare, după decesul patronului Verestoy Attila. Constănțenii debutează oficial în acest an miercuri, de la ora 19.00, în deplasare, cu Politehnica Timișoara.

Călin Popescu Tăriceanu: 'România de astăzi, un stat în care abuzurile sunt la ordinea zilei'

Călin Popescu Tăriceanu a susținut un discurs în care a vorbit despre problemele legate de abuzuri cu care se confruntă România zi de zi.

Nucleara lui Golban pe capul lui Iohannis

Profesor doctor Radu Golban, stabilit în Elveția și autor al mai multor tratate de economie, lansează o adevărată bombă nucleară împotriva lui Klaus Iohannis. El a apelat la doi reputați specialiști din Germania și din Elveția în drept internațional public, iar aceștia au elaborat ample expertize prin care demonstrează că România a încălcat în mod flagrant atât tratatul de pace încheiat de Marile Puteri după cel de-al Doilea Război Mondial cât și Convenția de Armistițiu. Nici măcar fosta Germania Federală sau Uniunea Sovetică nu și-au permis în timpul Războiului Rece să ignore aceste documente internaționale.

CONSTANȚA. Clipe de panică printre trecători după ce o femeie a scăpat pe stradă Rottweilerul, în apropierea unei școli! Stâpâna animalului a fost AMENDATĂ!

O femeie din Constanța a fost amendată cu 1.500 de lei după ce și-a scăpat pe stradă un câine dintr-o rasă considerată agresivă. Câinele, lăsat liber fără botniță, era în apropierea unei școli din municipiu.

CONSTANȚA. Sfârșit cumplit pentru femeia dată dispărută de familie - Diana a plecat până la farmacie și a pierit în apa mării!
De Roxana Glăvan 30 ianuarie 2018

Veste cumplită pentru familia femeii de 48 de ani, din comuna constănțeană Castelu. Trupul femeii a fost găsit între stabilopozi, în zona Pescărie, din Constanța.

Obiectivul ratat

Dar, înainte de toate, ar trebui să vedem dacă țintele alese de liberali sunt sau nu cele corecte. Dacă nu care cumva aceștia aleargă după cai verzi pe pereți.

Desfășurare de forțe ISU: 5 persoane salvate dintr-un incendiu de la subsolul Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski - din fericire, doar un exercițiu. GALERIE FOTO/ VIDEO

Simularea de incendiu de la subsolul teatrului a avut loc la ora 12:00 și a participat Detașamentul de pompieri Slt. Fripis. Exercițiul a constat în salvare persoane și acordare de îngrijiri medicale.

SĂRBĂTOARE MARE astăzi: tradiții de Sfinții Trei Ierarhi

La sate se obișnuiește ca în această zi de sărbătoare, închinată celor trei sfinți, să se facă praznice de pomenire a morților din familiile credincioșilor.