luni, 26 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 30.01.2019

CONSTANȚA. Doi alpiniști au urcat pe cele mai înalte vârfuri ale lumii - au înfipt tricolorul României pe Aconcagua!

Doi alpiniști din Constanța, Mihai Nenciu și Nicolae Rotaru, au reușit să urce pe vârful Aconcagua (6.962 metri) din America de Sud, al doilea cel mai înalt vârf al lumii (după Everest, 8.848 metri), de la prima încercare.

SĂRBĂTOARE MARE astăzi! Sfinții Trei Ierarhi - tradiții și superstiții! Ce NU trebuie să faci în această zi

Prăznuiți de creștinii ortodocși în fiecare an, pe 30 ianuarie, Vasile cel Mare, Grigore Teologul și Ioan Gură de Aur, cei trei ierarhi, sunt considerați vindecători de boli și aducători de noroc. În credința populară se spune că cine muncește în această zi poate să orbească.

Raed Arafat, la Constanța. Proiect de 45 milioane de euro, Departamentul pentru Situații de Urgență va achiziționa o navă maritimă pentru stingerea incendiilor

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a declarat marți, la Constanța, că este în curs de derulare un proiect cu fonduri europene de 45 milioane de euro

EPIDEMIE DE GRIPĂ, declarată în România! Care sunt MĂSURILE impuse - anunțul Ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat, miercuri dimineață că e declarată epidemie de gripă, deoarece au fost înregistrate trei săptămâni epidemice consecutiv și sunt 54 de decese din cauza bolii.