joi, 22 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 30.03.2018

Astra – Viitorul, duelul ultimelor campioane

Ultimele două campioane ale României, Astra și Viitorul, se întâlnesc duminică, la Giurgiu, în etapa a treia din play-off-ul Ligii Întâi. Din păcate pentru cele două echipe, ele nu se pot implica în acest sezon în lupta pentru titlu.

CS Tomitanii vs. CS Năvodari, derby în rugby-ul constănțean!

Iubitorii sportului cu balonul oval au parte de un meci-eveniment la sfârșitul acestei săptămâni. Sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul Mihail Naca se joacă derby-ul rugby-ului constănțean, dintre Tomitanii și CS Năvodari. Partida contează pentru etapa a zecea a Diviziei Naționale de Seniori.

HC Dobrogea Sud are 15 victorii în campionat

Handbal Club Dobrogea Sud a câștigat aseară ultimul meci jucat acasă în sezonul regulat, scor 36-28 cu Handbal Club Vaslui. Constănțenii se pregătesc pentru un duel cu Dinamo în play-off-ul Ligii Naționale.

CONSTANȚA. Două mașini distruse și trei persoane rănite din cauza unui șofer neatent! GALERIE FOTO/VIDEO

Două autoturisme avariate și trei persoane la spital. Acesta este bilanțul unui accident ce a a vut loc în urmă cu puțin timp....

SIMULARE BAC 2018. EDU.RO: Rezultate mai bune față de anii trecuți!

Rezultatul este superior celui înregistrat anul trecut (38,23%). Datele prezentate în acest comunicat nu sunt finale, centralizarea lor fiind realizată în proporție de 99,9%.

CONSTANȚA. Militarii români vor face antrenamente comune cu militarii turci în Marea Neagră!

Aproximativ 150 de militari români vor participa la începutul săptămânii viitoare, în Marea Neagră, la antrenamente comune cu militarii de pe două nave turcești care se vor afla timp de trei zile la Constanța.

ALERTĂ METEO! Schimbare bruscă de vreme - COD GALBEN de vânt și ploi abundente în weekend! HARTA ZONELOR AFECTATE

Sâmbătă, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an, însă duminică valorile termice vor scădea semnificativ, chiar și cu 10-12 grade.

Protocolul dintre SRI și Parchetul General, DESECRETIZAT
De Mediafax 30 martie 2018

Cadrul legal în baza căruia s-a încheiat protocolul are în vedere legile de funcționare ale instituțiilor implicate, legile privind combaterea corupția și hotărârile CSAT în acest sens, precum și hotărâri de guvern, inclusiv Planul de actiune pentru indeplinirea conditionalitatilor din cadrul mecanismului de cooperare și verificare a progresului realizat de Romania in domeniul reformei sistemului judiciar și al luptei impotriva coruptiei.