duminică, 22 aprilie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 30.04.2017

Scandal SÂNGEROS în zona clubului Bamboo din Mamaia! Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat: 'I-au scos un litru de sânge din plămâni!'

Scandal sângeros, în această dimineață, în zona clubului Bamboo din Mamaia! Un tânăr de 29 de ani a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost înjunghiat în spate.

Transfer istoric în fotbal! Messi va părăsi Barcelona pentru o sumă uriașă și va avea cel mai mare salariu din lume!

Prelungirea contractului lui Lionel Messi reprezintă prioritatea Barcelonei pentru această vară, dar se pare că există un motiv pentru care acesta nu a acceptat încă oferta catalanilor.

Președintele Iohannis provoacă indignare printre internauții britanici după ce a mutat drapelul Marii Britanii la summitul de la Bruxelles - VIDEO

Gestul președintelui Klaus Iohannis de a muta în lateral drapelul Marii Britanii în timpul declarațiilor de presă de sâmbătă, de la Bruxelles, a provocat un adevărat val de indignare în rândul internauților britanici după ce publicația Sunday Express a prezentat înregistrarea video a acestui moment, scrie news.ro.

Urmărire cu focuri de armă la Mangalia! Un turist din București a intrat într-un baraj al Poliției!

Urmărire cu focuri de armă, în această dimineață, la Mangalia! Un turist din București, venit la malul mării pentru minivacanța de 1 mai nu a oprit la semnalul polițiștilor și a pornit într-o cursă nebună pe șosele.