sîmbătă, 20 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 30.04.2019

1 Mai, de la proteste violente de la sfârșitul secolului XIX la Ziua Internațională a Muncii
De Mediafax 30 aprilie 2019

Data de 1 Mai a devenit cunoscută în lumea întreagă după incidente violente produse în SUA în 1886, când muncitorii au cerut reducerea timpului de lucru, și s-a transformat în Ziua Internațională a Muncii, care este sărbătorită în prezent în numeroase țări, inclusiv în România.

CONSTANȚA. Imagini revoltătoare la locul accidentului în urma căruia Răzvan Ciobanu a murit - localnicii au luat obiecte personale și părți din caroseria mașinii!

Locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu a atras curiozitatea localnicilor din Săcele, care au ținut să păstreze un suvenir din autoturismul la volanul căruia se afla creatorul de modă în vârstă de 43 de ani.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Cod galben de furtuni până miercuri seară. Ploi și vânt puternic pe litoral de 1 Mai

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, două atenționări cod galben de ploi și vânt puternic pentru zilele de marți, 30 aprilie și respectiv miercuri, 1 mai, pentru zeci de județe din zona nordică și sudică a țării, inclusiv litoralul.

PROGNOZĂ METEO. Ploi și temperaturi scăzute în aproape toată țara astăzi. Cum va fi vremea de 1 Mai
De Mediafax 30 aprilie 2019

Meteorologii au anunțat pentru următoarele zile temperaturi în scădere, instabilitate atmosferică și vânt puternic în majoritatea zonelor țării. De 1 Mai, vântul puternic va pune stăpânire pe sudul României, atingând la rafală viteze de 55-65 km pe oră.

CONSTANȚA. Încă o tragedie de Paște - copilul care a intrat în Dunăre să își recupereze papucii a murit!

Băiatul a fost scos din apă luni seara de pompieri și transportat la Spitalul Județean Constanța.