vineri, 22 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 30.05.2018

CONSTANȚA. Edificiul Roman cu Mozaic intră în reparații capitale!
De Roxana Glăvan 30 mai 2018

După jumătate de secol, Edificiul Roman cu Mozaic intră din nou în reparații capitale. Degradat de timp, dar mai ales de nepăsarea celor care l-au avut în subordine, obiectivul turistic unic în Europa vizitat de sute de mii de turiști, mulți dintre ei străini, prezintă, în sfârșit, interes pentru autorități. Astăzi a fost semnat contractul de finanțare în cadrul ședinței de Consiliu Județean. Valoarea proiectului cu fonduri europene se ridică la trei milioane de euro.

Baschet Club Athletic, medaliată cu bronz în Liga 1!

Baschet Club Athletic Constanța a încheiat cu o victorie turneul Final Four de la Brăila și a obținut medaliile de bronz ale Ligii Întîi. ”Gladiatorii din Tomis” vor evolua din sezonul viitor în Superliga României.

CS Phoenix mizează pe baschetbalistele tinere

După 23 de ani, Constanța are din nou o echipă de senioare la baschet, iar aceasta a cucerit deja o medalie de argint în Liga Întîi. Baschetbalistele de la Phoenix s-au clasat pe locul secund în turneul de promovare de la Târgoviște și au obținut astfel dreptul de a evolua din sezonul viitor în Liga Națională.

Inspecția Judiciară demarează controale la toate parchetele privind aplicarea protocolului PG-SRI!

Inspecția Judiciară demarează un control tematic la toate parchetele din cadrul Ministerului Public privind modalitatea de aplicare a Protocolului de cooperare dintre Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) și Serviciul Român de Informații (SRI), anunță instituția.

Răsturnare de situație în cazul tragediei în care și-au pierdut viața două fete: iubitul Adelinei era la volan! Cele două au fost lăsate să se înece

Cei doi băieți, de 18 respectiv 26 de ani, care au reușit să se salveze după ce mașina a căzut în lac, nu au anunțat în momentul în care au ajuns la mal că în mașină se mai aflau două fete, lăsându-le, practic, pe Adelina Stângaciu și Laura, să se înece.

CCR îi cere lui Iohannis să o revoce pe Laura Codruța Kovesi! Ce conține documentul care a stat la baza conflictului între Klaus Iohannis și Tudorel Toader

Curtea Constituțională a României apronunțat azi decizia pe tema conflictului între puteri în cazul respingerii revocării șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Israelul a atacat obiective din Fâșia Gaza, în replică la cel mai amplu bombardament lansat din regiunea palestiniană după războiul din 2014. Raiduri de o violență extremă

Autoritățile militare de la Tel Aviv a anunțat că a lansat peste 35 de raiduri aeriene ce au vizat poziții ale Hamas și Jihadul Islamic, în replică la ceea ce Israelul a catalogat ca fiind cel mai amplu bombardament lansat din regiunea palestiniană după războiul din 2014.