duminică, 25 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 30.05.2019

CONSTANȚA. Piesă în premieră la Teatrul de Stat - 'Billy Șchiopul', o comedie neagră despre dragoste și cruzime!

Teatrul de Stat Constanța se pregătește de un sfârșit de săptămână de gală. Spectatorii sunt invitați la prima premieră a acestui an, care se va juca începând de vineri. “Billy Schiopul” este o comedie neagră despre dragoste și cruzime.

Papa Francisc în România. Tron din lemn, aur și catifea albă, construit special la Blaj. Pregătirile, pe ultima sută de metri!
De Mediafax 30 mai 2019

Pregătirile pentru vizita Papei Francisc sunt pe ultima sută de metri în Șumuleu Ciuc, Blaj și Iași. Autoritățile au reabilitat parcuri și drumuri, iar la Blaj a fost construit un tron special pentru Sfântul Părinte. La Șumuleu Ciuc este așteptat și președintele Ungariei, Ader Janos.

Pasarela din stațiunea Mamaia a intrat în reparații - când vor fi gata lucrările

Administrația locală a anunțat că pasarela din stațiunea Mamaia va fi reabilitată. Lucrările vor fi finalizate până în momenentul în care primii turiști vor veni aici în concediul de vară.

CONSTANȚA și alte județe, sub COD GALBEN de furtuni și ploi!

37 de județe se vor afla, de la ora 12.00, sub cod galben de grindină, vijelii și averse torențiale,tot până luni.

CONSTANȚA. Trupul elevului la Colegiul Militar din Craiova, dispărut în apa mării, adus de valuri la țărm!

Trupul elevului la Colegiul Militar din Craiova, dispărut în urmă cu două zile în apa mării, a fost adus de valuri la țărm, fiind găsit la 10 kilometri de locul în care fusese dat dispărut, pe o plajă din Năvodari.