vineri, 22 februarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 30.06.2018

ATENȚIE, ȘOFERI! Mai multe drumuri ÎNCHISE din cauza ploilor abundente! Situația la această oră

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în urma precipitațiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor și la acumulări de apă pe carosabil, situația traficului rutier se prezintă astfel:

Fotografia trucată Obama-Oprea a ajuns în presa străină! Cele mai amuzante trucaje ale pozei
De Mediafax 30 iunie 2018

Fotografia cu strângerea de mână dintre Gabriel Oprea și fostul președinte american Barack Obama, despre care internauții au spus că este trucată, fiind prezente mai mult elemente care ridică semne de întrebare, a ajuns subiect la Euronews. Jurnaliștii amintesc și de scandalul doctoratului lui Oprea

ACCIDENT CUMPLIT. Două persoane au murit pe loc - impactul a fost transmis live pe Facebook, șoferul care era băut a scăpat cu viață! ATENȚIE, IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL!

Un cumplit accident de circulație produs vineri-seara în județul Olt, în care două autoturisme au fost implicate, a fost transmis live pe Facebook de către unul dintre pasageri.

COD ROȘU de inundații pe mai multe râuri: zeci de persoane, evacuate! HARTA județelor vizate de coduri portocaliu și galben de furtună
De Mediafax 30 iunie 2018

Hidrologii au emis cod roșu de inundații, în această dimineață, pe râurile din bazinele hidrografice Târlung – bazin mijlociu și inferior, în județele Brașov și Covasna, fenomene periculoase putând să se producă mai ales în zona localității Băcel, la confluența cu râul Negru, în Covasna.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se menține instabilă în weekend. La munte, la altitudini mari, sunt posibile ninsori - prognoza pentru litoral!

Administrația Națională de Meteorologie anunță că, în acest weekend, vremea se menține instabilă, în mare parte a țării, cu posibile ploi și descărcări electrice, pe alocuri grindină, iar la munte posibile precipitații sub formă de ninsoare. În Capitală, temperaturi mai scăzute față de cele normale.