marţi, 18 septembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 30.09.2017

Aniversare dulce la Constanța: cofetăriile Angelo, la 25 de ani de activitate

Grupul de firme Angelo, deținătorul lanțului de cofetării cu același nume, a marcat împlinirea a 25 de ani de activitate.

Vinurile Alira - elixirul distracției la Ziua Recoltei de la Aliman

Sărbătoare mare în localitatea constănțeană Aliman. Ziua Recoltei, organizată de producătorul de vinuri Alira, a strâns laolaltă iubitori vin din toată țara.

CONSTANȚA. Peste 150 de motocicliști au mărșăluit prin oraș în memoria lui Paul - tânărul mort în Mamaia din cauza unui șofer indisciplinat - GALERIE FOTO

Peste 150 de motocicliști și-au ambalat motoarele, astăzi, prin orașul Constanța, într-un marș comemorativ desfășurat în memoria prietenului lor, Paul Pavel.

APEL UMANITAR. Constănțean de 22 de ani, găsit mort într-o pădure din Italia! Familia are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului!

Corpul neînsflețit al unui constănțean în vârstă de 22 de ani a fost descoperit la marginea unei păduri din Italia. Tânărul, pe nume Gabriel Costin Mingea, plecase la Verona la iubita lui, o fată stabilită în Italia.

Incendiu puternic la un azil de bătrâni din București - o persoană a murit, 19 în spital! GALERIE FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la un azil de bătrâni din sectorul 3 din Capitală. O persoană a murit, iar alte 19 au ajuns în spital.

Klaus Iohannis la Constanța - sosirea președintelui blochează traficul în Piața Ovidiu

Luni, 2 octombrie, începând cu ora 11, se va desfășura evenimentul ocazionat de deschiderea anului universitar 2017-2018. La ceremonie va fi prezent președintele Klaus Iohannis.