marţi, 16 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 30.11.2017

CONSTANȚA. Tavanul prăbușit în City Mall - reprezentanții mall-ului aruncă vina asupra constructorului!

În această seară, mai mulți constănțeni aflați în City Mall la cumpărături au trecut prin clipe de panică după ce un tavan s-a prăbușit cu tot cu cadrul de metal. Doar o minune a făcut să nu fie rănit nimeni.

PANICĂ la City Mall! Un tavan s-a prăbușit! GALERIE FOTO/VIDEO

Clipe de panică pentru constănțenii care se aflau în această seară în mall-ul City Park. Un tavan s-a prăbușit din senin la nivelul -1 al mall-ului. Deși plafonul avea câteva zeci de metri pătrați, din fericire, nu a lovit pe nimeni. Asta în condițiile în care în acel moment pe culoarul mall-ului se aflau zeci de persoane.

MINIVACANȚA DE 1 DECEMBRIE. Trafic de coșmar pe drumul spre munte - 1 kilometru în 35 de minute!

Trafic de coșmar pe drumul spre munte. Minivacanța de 1 decembrie i-a scos pe români din case. Însă, în loc de momente relaxante, oamenii au avut parte de nervi întinși la maximum. Au stat toată ziua blocați în trafic în coloane de zeci de kilometri.

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! Mai multe străzi, ÎNCHISE circulației!

Mâine, cu ocazia Zilei Naționale a României, în intervalul orar 11:00-12:00, pe bulevardul Tomis va avea loc un ceremonial ce va include defilarea trupelor pedestre și a mijloacelor de tehnică militară.

REPORTER SPECIAL 1 DECEMBRIE. Parada militară din centrul Capitalei, în direct la NEPTUN TV! Evenimentul va fi comentat în cadrul unei ediții eveniment

Mâine, începând cu ora 10.55, Neptun TV transmite în direct parada militară din centrul Capitalei, în cadrul unei ediții eveniment a emisiunii Reporter Special.

O nouă lovitură pentru DNA! Cinci persoane trimise în judecată pentru mită au fost ACHITATE!

Cinci persoane, printre care un polițist și două angajate Direcția Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din Ministerul Sănătății, trimise în judecată de DNA pentru pentru luare de mită, dare de mită și complicitate la dare de mită, au fost achitate. Decizia este definitivă.

METEO. Cum va fi vremea în Dobrogea de 1 Decembrie! Ce spun meteorologii că ne așteaptă zilele următoare

După data de 02 decembrie, vremea se va răci din nou, iar săptămâna viitoare media valorilor maxime va fi de 6-8 grade, iar a celor minime de 0-3 grade.

Programul City Park Mall în perioada Sărbătorilor!

Și în acest an, City Park Mall va funcționa după un program special în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Premierul Libanului acuză regimul de la Damasc că ar vrea să-l asasineze

Hariri a acuzat Siria și de asasinarea în 2005 a tatălui său, fostul premier libanez Rafic Hariri, acuzație respinsă categoric de Damasc.

CONSTANȚA. Paradă militară de amploare de Ziua Națională a României! PROGRAMUL EVENIMENTELOR
De Cristina Puşcaşu 30 noiembrie 2017

Constanța se pregătește de cea mai mare paradă care a avut loc vreodată aici de Ziua Națională. 10 plutoane și vehicule militare vor defila mâine pe principalul bulevard, într-un eveniment premieră pentru orașul de la malul mării.

ATENȚIE! Noi substanțe stupefiante și psihotrope au fost adăugate pe lista substanțelor interzise în România

Măsura are în vedere înăsprirea măsurilor de prevenire, control și combatere a consumului și comercializării de substanțe stupefiante și psihotrope, în scopul protejării sănătății publice.