miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 30.12.2016

Dorinel Munteanu va antrena în Irak

Dorinel Munteanu și-a găsit echipă. Fără contract de mai bine de un an, de la despărțirea de Astra, Munteanu a semnat până în vară cu irakienii de la FC Zakho.

HC Farul vrea în Liga Națională! Nurhan Ali: ”Bucureștiul are vreo patru echipe, noi de ce nu am avea două?”

Handbal Club Farul împarte primul loc în Divizia A, la egalitate de puncte cu Poli Iași, pe care a surclasat-o la începutul lui decembrie în Sala Sporturilor.

Simona Halep și MonicaNiculescu au luat lecții de pictură în China!

Rembrandt și Van Gogh ar putea fi invidioși pe Simona Halep și Monica Niculescu. Aflate la Shenzen, în China, fetele noastre au dovedit că se pricep nu doar la tenis, ci și la… pictură!

100 de milioane de lei de la BERD pentru modernizarea flotei RATC. Primarul Decebal Făgădău a semnat contractul de împrumut

Întreaga flotă a Regiei Autonome de Transport în Comun din Constanța va fi schimbată treptat.

Sunt cei mai buni... Mihai Popescu și Ionuț Stănescu, ”deschid” porțile handbalului românesc

Timp de un deceniu au alcătuit cel mai valoros cuplu de portari din România și au câștigat trofee pe bandă cu HCM Constanța.

SSC Farul a obținut certificatul de identitate sportivă

Suporter Spirit Club Farul Constanța, echipa care încearcă să ducă mai departe numele Farul, are, începând de astăzi, și identitate sportivă. Clubul înființat de suporteri a obținut certificatul de identitate, fără de care echipa n-ar fi putut activa în Liga a Treia, în sezonul viitor.

CONSTANȚA. Garda de Coastă a capturat un grup de migranți irakieni și călăuze bulgare

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au prins cinci cetățeni bulgari care ajutau un grup de 19 irakieni să treacă frontiera româno-bulgară.

Taxă de gunoi de 80 de lei de la 1 ianuarie, pe principiul "poluatorul plătește"

Companiile de salubritate care vor depozita gunoi la gropile special amenajate vor fi nevoite să achite o taxă de 80 de lei pe tonă, urmând ca în 2018 să ajungă la 120 lei pe tona de gunoi depozitat.

Guvernul Grindeanu ar urma să depună jurământul la Palatul Cotroceni pe 4 ianuarie. Sevil Shhaideh, favorită la Ministerul Dezvoltării

Liviu Dragnea a anunțat că pe 3 ianuarie va fi convocat Parlamentul pentru a începe audierile membrilor noului Guvern Grindeanu. Potrivit liderului PSD, o zi mai târziu, Executivul ar urma să fie învestit.