luni, 10 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 30.12.2017

Sorin Strutinsky: Ziarista Sorina Matei are o atitudine de instigare a instituțiilor de forță împotriva mea!

Văd că multe mijloace de informare în masă încep să trateze pe larg subiectul Mazăre, dezvoltând alte presupuneri în legătură cu persoana mea. De departe, cea mai "devastatoare concluzie" o are aceeași Sorina Matei, o atitudine de instigare a instituțiilor de forță împotriva mea!

MAE rus: Sistemul antirachetă din România încalcă Tratatul INF! Rusia amenință că va lua măsuri militare

Sistemele antibalistice instalate de Statele Unite în România și Polonia constituie încălcări ale Tratatului forțelor nucleare intermediare (INF), acuză Sergei Riabkov, adjunct al ministrului rus de Externe, avertizând că Rusia va lua măsuri militare pentru a face față noilor riscuri.

Radu Mazăre a cerut azil politic în Madagascar: 'În România nu am nici o șansă să beneficiez de o justiție corectă, independentă, obiectivă și imparțială'

Persecutat de statul paralel, fostul edil Radu Mazăre a plecat din țară și cere azil politic în Madagascar. Anunțul a fost făcut de Victor Ciutacu, într-o emisiune la România TV.

CONSTANȚA. Tragedie înainte de Anul Nou - un bărbat a murit strivit de un container! GALERIE FOTO/VIDEO

Tragedie într-o familie din Constanța. În loc să sărbătorească trecerea în noul an, va fi nevoită să se pregătească de înmormântare.

TURNEUL DE LA SHENZHEN. Simona Halep și-a aflat prima adversară din 2018!

Simona Halep, jucătoare nevoită să câștige titlul pentru a fi sigură că rămâne pe locul unu mondial, nu a mai întâlnit-o pe Gibbs în circuitul WTA, până acum.

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! Trafic rutier restricționat în noaptea de Revelion, pe mai multe străzi din oraș!

Primăria municipiului Constanța a anunțat restricționarea traficului auto în zona peninsulară a orașului începând cu seara de 31 decembrie. Măsurile sunt luate pentru buna desfășurare a Revelionului în Piața Ovidiu.

Supravegherea în masă

România a făcut și face obiectul unor experimente. Cum a fost de pildă într-un trecut nu prea îndepărtat, în anii stalinismului, experimentul Pitești. În prezent, avem experimentul DNA. Și simultan mai avem și experimentul supravegherii în masă a românilor. Cât de nocive sunt asemenea practici este destul de ușor de evaluat. De ce anume am devenit un laborator de cobai mai întâi al Estului și, acum, al Vestului, iată o întrebare pentru care merită să facem efortul de a găsi un răspuns.

METEO. Vreme caldă în noaptea dintre ani! Temperaturi de primăvară în prima zi din 2018

În noaptea de Revelion, termometrele vor indica între -5 și 4 grade Celsius, iar în prima zi a anului vor fi înregistrate temperaturi de primavară care vor ajunge până la 14 grade, conform meteorologilor din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Obiceiuri și tradiții de Anul Nou - ce trebuie să faci pentru a avea noroc în 2018!

Anul Nou este privit ca un început, un nou drum, o nouă etapă în viața noastră și a întregii lumi. Anul ce vine vrem cu toții să fie mai bun, mai îmbelșugat decât cel care s-a sfârșit. Nu vrem ca necazurile sau grijile să ne umbrească, iar norocul vrem să ne surâdă și dorințele să se îndeplinească.