vineri, 18 ianuarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 31.01.2018

JUDEȚUL CONSTANTA: Un tânăr a murit chiar sub ochii soției la câteva ore după ce și-a cumpărat o mașină nouă

Accident cumplit produs noaptea trecută în apropiere de comuna Lumina. Un bărbat care a coborât să își repare mașina a murit sub ochii soției sale, spulberat de un alt autoturism. Șoferul a spus că pur și simplu nu l-a observat pentru că a fost orbit de farurile unui alt vehicul, care circula pe sens opus.

Acuzații pe bandă rulantă după scandalul copilului agresat la școala nr. 28 Dan Barbilian din Constanța!
De Andreea Bajdechi 31 ianuarie 2018

Imagini scandaloase filmate într-o școală din Constanța. Un elev este bătut cu pumnii și picioarele de 3 femei chiar în interiorul instituției de învățământ. Acestea și-au făcut singure dreptate pentru că victima le-ar fi agresat copiii. De pumni nu au scăpat nici sora elevului și un coleg care au încercat să intervină. Cazul este cercetat de Poliție și de Inspectoratul Școlar.

Petreceri de Ziua îndrăgostiților în afara granițelor
De Andreea Bajdechi 31 ianuarie 2018

Mai sunt doar două săptămâni până la Ziua Îndrăgostiților, ocazie cu care vă puteți surprinde partenerii cu diferite cadouri. Dacă ați trecut de perioada în care inimioarele de pluș erau darul perfect, atunci vă spunem că hotelierii au pus în joc oferte de nerefuzat pentru o mini-vacanță, atât în țară cât și în străinătate.

Fenomen astronomic rar - Superluna Albastră Sângerie! IMAGINI LIVE NASA

Fenomenul de Luna Albastră se produce atunci când au loc două luni pline în aceeași lună calendaristică.

CONSTANȚA. Un tânăr docher a murit după ce a căzut în apa rece a mării! VIDEO
De Roxana Glăvan 31 ianuarie 2018

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a căzut în apele mării, peste bordul unei nave acostate la țărm românesc.

TRAGEDIE. Cine e Cristina Iofcea, femeia care și-a luat viața seara trecută - o fetiță de numai cîteva luni a rămas fără mamă!

Echipele de salvare ajunse la fața locului au găsit lângă femeie, pe mocheta din camera de hotel o sticlă de plastic ce conținea un lichid roz, care, din primele cercetări se pare că este antigel.

Iohannis îl reîncarnează pe Hitler

În consecință, în 1999 s-a dispus retrocedarea către FDGR a întregului patrimoniu intrat în posesia statului în 1948. Grupul Etnic German, care fusese creat în 1940, la presiunea Berlinului, printr-un decret semnat de mareșalul Ion Antonescu și având drept purtător de cuvânt Partidul Nazist, i-a transformat pe etnicii germani în luptători SS, circa 80.000 și a sfârșit prin a fi declarat drept organizație criminală de către Puterile Aliate, atât prin Tratatul de Pace cât și prin Convenția de Armistițiu.