luni, 26 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 31.05.2019

Iosif, liceanul înecat la mare, plâns de prieteni: 'Chipul lui luminos zâmbea a bine, a frumos, a iubire'

Iosif, liceanul de la Colegiul Militar din Craiova care s-a înecat la mare, era un băiat fruntaș la învățătură, olimpic național la Religie și cânta extrem de frumos - spun cei care l-au cunoscut.

CONSTANȚA și alte județe, lovite de furtună! COD PORTOCALIU de ploi puternice, vijelii și grindină!

23 de județe ale țării și Capitala intră de la ora 15.00 sub cod portocaliu de ploi puternice, chiar în ziua în care începe vizita Papei Francisc în România.

CONSTANȚA. Zâmbește în ciuda unei boli greu de dus la orice vârstă - Alexandra are nevoie de ajutorul nostru ca să trăiască!

Alexandra este fata unui pompier care a suportat deja două operații și are nevoie de cea de-a treia, pe care medicii din Paris au acceptat să o facă.

Vremea rea a făcut ravagii în Constanța și alte județe din țară - viituri și inundații în zeci de localități, în ultimele 24 de ore!

Viituri și inundații locale au avut loc, în ultimele 24 de ore, în 34 de localități din județele Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Constanța, Galați, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț, Sălaj și Suceava, anunță IGSU.

Papa Francisc ajunge astăzi în România. Program, măsuri de securitate, dar și meniul suveranului
De Mediafax 31 mai 2019

Vizita Papei Francisc în România este una istorică și mult așteptată pentru mii de oameni, iar pentru buna desfășurare a evenimentului au fost implementate o serie de măsuri drastice de securitate, pelerinilor recomandându-se să coopereze cu voluntarii și organizatorii.