luni, 24 septembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 31.10.2017

Revocarea șefei DNA, analizată de ministrul Justiției!

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat astăzi că va lua o decizie cu privire la conducerea DNA pe baza analizei și evaluării tuturor circumstanțelor. Toader a precizat însă că hotărârea nu va fi luată exclusiv pe baza raportului Inspecției Judiciare.

CONSTANȚA. Meseria de mii de euro, învățată de elevii constănțeni în școlile profesionale!
De Roxana Glăvan 31 octombrie 2017

Există o meserie care se învață în școlile profesionale din Constanța și care concurează din punct de vedere al câștigurilor cu cea a specialiștilor în IT sau în navigație. Din ea ies scântei la propriu și este foarte bănoasă, spun cei care o practică deja. Meseria de sudor este extrem de căutată în orașul port de la malul mării, iar dacă ajungi să te specializezi în argon, ai salariul garantat de câteva mii de euro pe lună.

CONSTANȚA. Spălătoria de la stadionul FC Farul, DEMOLATĂ!
De Andreea Bajdechi 31 octombrie 2017

Spălătoria de la stadionul FC Farul a fost demolată de autorități. Deși acest lucru trebuia să se întâmple încă din luna mai, s-a concretizat abia după aproape jumătate de an. Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, construcția nu avea autorizație, iar proprietarul a fost somat să își demoleze clădirea singur. Pentru că nu s-a conformat, autoritățile au intervenit astăzi cu buldozerele.

Șoferi de TIR nevinovați, UMILIȚI în vamă: 'Am stat acolo în jur de 32 de ore NEMÂNCAȚI... Și-au bătut joc'

Șoferii au fost tratați ca niște infractori după ce câinii polițiștilor s-au agitat lângă camioanele lor, iar de aici a început o întreagă aventură.

CONSTANȚA. Un tânăr aflat ÎN COMĂ în urma accidentului în care au MURIT doi bărbați are nevoie de SÂNGE!
De Andreea Jîjîie 31 octombrie 2017

"Rog toti prietenii mei sa aveti putina constiinta si sa mergeti la Spitalul Judetean Constanta sa donati sange!"

CONSTANȚA! Consilierii locali au votat prețul gigacaloriei - cât vom plăti iarna aceasta la căldură!

O veste bună și una mai puțin bună pentru constănțeni. Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat că prețul gigacaloriei pentru această iarnă va rămâne 250 de lei. Vestea mai puțin bună se referă la o posibilă reașezare a taxelor și impozitelor locale. Reducerea impozitului pe venit, eliminarea unor taxe și noile modificări ce urmează a fi aduse prin codul fiscal se răsfrâng direct asupra bugetului local al Constanței, care va trebui cumva echilibrat.

S-a stins din viață unul dintre cei mai mari regizori ai României, Mircea Drăgan!

În memoria marelui regizor, Neptun TV va difuza diseară, de la ora 23, filmul 'Explozia', regizat de Mircea Drăgan.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Aripi frânte la 16 ani - mesaje emoționante pentru tânărul care a murit în această dimineață!

Este durere fără margini în familia adoelscentului de 16 ani, din Mangalia, care a murit în această dimineață în urma unui cumplit accident.

ACCIDENTUL DE LA MANGALIA. Băiatul de 16 ani care A MURIT, lăsat la volan de prietenul său de 19 ani! GALERIE FOTO

Impactul a fost atât de violent încât autoturismul s-a rupt în două bucăți. Un alt băiat de 15 ani, pasager în dreapta, a fost rănit grav.

Marea Britanie solicită cetățenilor UE care nu au mijloace de a se întreține să părăsească țara, pentru a nu deveni cerșetori!

Ministerul britanic de Interne a avertizat cetățenii europeni aflați în centrele de detenție și care nu au resurse să se întrețină singuri că ar fi mai bine pentru ei să părăsească de bunăvoie Marea Britanie pentru a nu deveni cerșetori în această țară, relatează publicațiile The Guardian și El Mundo.