miercuri, 16 ianuarie 2019

Merge pe urmele Prințesei Diana? Meghan Markle a încălcat protocolul de două ori, dar totuși a avut o apariție ravisantăCu ultima sa apariție, Meghan Markle a dat lovitura! Pe lângă faptul că a strălucit cu ținuta sa impecabilă, viitoarea soție a Prințului Harry a adus un aer proaspăt ținutelor din familia regală, scrie The One. 

Actrița a arătat spectaculos, exact ca un fashion icon, într-o rochie clasică neagră și super sofisticată la o recepție din Londra. Mulți au asemănat apariția sa cu cea a Prințesei Diana, pe motiv că a ales să poarte o rochie neagră, încălcând astfel protocolul regal. Familia Regală nu permite apariția în ținute negre decât dacă este vorba de o înmormântare.

Viitoarea mireasă nu a încălcat protocolul doar prin acest aspect, ci și prin faptul că nu a purtat dresuri, lucru care este obligatoriu pentru femeile din familia regală. Deși a făcut două greșeli majore într-o singură zi, apariția sa a fost extrem de apreciată, mai ales că a fost completată de accesorii pe măsură: o pereche de cercei cu diamante și un clutch mini Gucci.

 

 

Comenteaza aceasta stire