miercuri, 12 decembrie 2018

ACCIDENT CUMPLIT! Automacara lovită de un autocamion - șoferii au murit pe loc! GALERIE FOTO

16:25, 11 august 2017 1486 vizite


Un gorjean de 42 de ani, din Prigoria, și un alt bărbat, din județul Argeș, au murit astăzi la prânz, după ce mașinile de mare tonaj pe care le conduceau s-au ciocnit frontal.

Accidentul a avut loc la Bumbești Pițic, pe DN 67. Un autocamion a intrat pe contrasens și a izbit în plin automacaraua condusă regulamentar de gorjeanul Aurel Nicolae. Martorii și polițiștii spun că impactul a fost direct, fără urme de frânare, doar Nicolae încercând să se ducă cu mașina în șanțul din dreapta pentru a putea evita accidentul.

Automacaraua condusă de acesta s-a făcut praf, avarii puternice suferind și capul tractor al autocamionului ce transporta zeci de tone de criblură, scrie pandurul.ro.

Pompierii au intervenit pentru a descarcera victimele, niciunul dintre șoferi neavând însă vreo șansă de supraviețuire. Traficul în zonă a fost blocat timp de două ore imediat după producerea accidentului, șoferii fiind nevoiți să ocolească de la Bengești Ciocadia spre Novaci, pentru a ieși ulterior în Bumbești Pițic. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Din primele informații, vina aparține șoferului autocamionului.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire