luni, 10 decembrie 2018

ACCIDENT CUMPLIT. Mașină spulberată de un tren - un tânăr a murit, femeie proiectată prin parbriz! Șoferul luase pasagerii la ocazie! FOTOUn tânăr de 22 de ani a murit, un altul de 26 de ani a fost transportat în comă la spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar o femeie de 33 de ani este în stare gravă la spitalul din Vaslui, în urma accidentului grav produs în această dimineață la o trecere de cale ferată din localitatea vasluiană Gara Roșiești.

Autoturismul lovit de tren se deplasa spre drumul european și era condus de un tânăr de 26 de ani, Marian Bostan, din localitatea Barboși, comuna Hoceni. Ceilalți doi pasageri din autoturism au fost luați la ocazie din satul Mălăiești. Tânărul de 22 de ani, se afla pe bancheta din dreapta șoferului, iar femeia în spate. Pe fondul unei cețe dense dar și a neglijenței, conducătorul auto a forțat trecerea de nivel, apreciind că are timp să treacă peste liniile de cale ferată.

Autoturismul a fost lovit în plin de trenul care se deplasa din direcția Vaslui-Bârlad. În urma impactului puternic, femeia a fost proiectată prin parbriz ajungând pe șinele de cale ferată, iar ceilalți doi tineri au rămas încarcerați în stare gravă în autoturismul transformat într-un morman de fiare. Amândoi au fost găsiți în stare de inconștiență de echipajele medicale ajune la fața locului. În cazul tânărului de 22 de ani, medicii s-au văzut nevoiți să declare decesul, după mai bine de o oră de resuscitare.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a suferit un traumatism cranio cerebral sever. A fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spitalul de Neurochirugie din Iași, în stare comatoasă, prognosticul medicilor fiindul unul rezervat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, tânărul de 26 de ani mai are un dosar penal pe numele său pentru vătămare corporală din culpă pentru un accident produs în anul 2016. Acesta obișnuia să transporte persoane, contra cost, către diferite destinații.

Femeia 33 de ani care a scăpat cu viață după ce a fost proiectată prin parbriz locuiește în Mălăiești, unde s-a stabilit de câțiva ani, și este mama a trei fetițe, pe care le crește singură. Rănită foarte grav, femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. 

Sursă foto: Adevărul

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire