luni, 18 iunie 2018

ACCIDENT GRAV. Două TIR-uri încărcate cu păcură și cherestea s-au ciocnit violent!Două persoane au fost rănite și transportate la spital, astăzi, după ce două TIR-uri încărcate cu păcură, respectiv cherestea, s-au ciocnit în localitatea Dumbrava, județul Timiș, pe DN 68A.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Banat” al județului Timiș, în total, în accident au fost implicate trei persoane, două dintre ele având nevoie de îngrijiri medicale, una fiind încarcerată.

Două persoane au fost transportate la spital cu două ambulanțe, fiind conștiente.

“ISU Timiș a fost anunțat despre producerea unui accident rutier în localitatea Dumbrava, pe DN 68 A, între două autotrenuri, unul fiind încărcat cu combustibil lichid ușor (păcură), iar celălalt cu cherestea. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea persoanei, asigurarea măsurilor de prevenire a unui posibil incendiu și balizarea zonei împreună cu un echipaj al Poliției. Nu a existat risc de explozie”, a arătat ISU “Banat”.

La locul producerii accidentului au intervenit trei autospeciale, dintre care două de lucru cu apă și spumă, una fiind prevăzută și cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și 21 de pompieri.

Comenteaza aceasta stire