luni, 24 septembrie 2018

ACCIDENT GRAV. O mașină s-a răsturnat după o depășire - o femeie și un copil de 3 ani au murit!O persoană a murit și patru, între care un copil de 3 ani, au fost rănite, astăzi, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe drumul județean care leagă localitățile Smârdan și Schela, județul Galați. Circulația este blocată în zonă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați, Andreea Rogojină, a declarat, pentru Mediafax, că un șofer a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabilului, pe drumul județean care leagă localitățile Smârdan și Schela, în zona denumită ”Greaca”.

Din primele informații a reieșit că șoferul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a încercat să facă o depășire, a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat.

”În urma evenimentului, au rezultat cinci victime. Circulația este blocată în zonă. Zona poate fi ocolită pe un drum de pământ din apropiere”, a spus Andreea Rogojină.

În urma accidentului, o femeie de 41 de ani a murit, iar medicii fac eforturi să salveze viața unui copil de patru ani.

Alte trei persoane - șoferul de 42 de ani și două femei de 17 și 32 de ani - au fost rănite ușor.

”Două persoane au fost în stop cardio-respirator, un băiat de patru ani și o femeie de 41 de ani. Femeia a decedat, copilul încercăm să-l resuscităm. Șoferul a refuzat să meargă la spital, două femei au suferit contuzii și au fost trimise la Galați, la spital”, a declarat directorul Serviciului Județean de Ambulanță, Mihai Polinschi.

În acest caz polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

UPDATE. Medicii au fost nevoiți să declare decesul copilului de 3 ani. Copilul a fost declarat mort la zeci de minute după decesul mamei sale.

”Copilul a murit. Nu s-a mai putut face nimic. Era copilul femeii decedate în același accident. Celelalte trei victime au fost transportate cu ambulanța la spital. Până la urmă l-am convins și pe șofer să meargă la spital”, a declarat, pentru Mediafax, coordonatorul SMURD Galați, Angel Trifan.

Comenteaza aceasta stire