sîmbătă, 17 august 2019

ACCIDENT GRAV. Un tânăr a murit, iar alți doi sunt în stare critică după ce mașina lor a fost spulberată de un TIR - FOTOAccident grav, noaptea trecută, pe DN 6, în județul Mehedinți, după ce șoferul unui autotrusim a piedut controlul direcției, într-o curbă, și a intrat în plin într-un TIR încărcat cu animale.

În urma impactului deosebit de periculos, șoferul de 20 de ani a murit pe loc, în timp ce alți doi tineri au ajuns în stare critică la spital.

 Accidentul s-a produs la trei kilometri de orașul Orșova, spre Băile Herculane.

Șoferul de 20 de ani a făcut un stop cardio-respirator exact în momentul în care era urcat în ambulanță.

Medicii l-au readus la viață, însă pe drum a intrat din nou în stop cardiac, iar când a ajuns la Drobeta-Turnu-Severin nu a mai putut fi salvat. Prietenul său, de 18 ani, aflat în dreapta a fost și el grav rănit. A fost stabilizat de medicii orșoveni, care i-au oprit hemoragia, apoi a fost preluat de o ambulanță și adus la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu-Severin. Este grav rănit, dar starea sa nu este critică.

Nu la fel se poate spune despre tânărul de 24 de ani, aflat pe bancheta din spate. În impactul cu mastodontul el a suferit un traumatism cranio-cerebral acut-deschis cumplit, iar medicii spun că doar o minune i-ar putea salva viața.

sursa: atitudineseverin.ro.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire