miercuri, 21 august 2019

ACCIDENT GRAV. Un tânăr de 21 de ani a murit într-o întrecere cu un coleg de muncă! Tragedia, surprinsă de camerele videoUn tânăr de 21 de ani a murit ieri dimineață, într-un cumplit accident de la Călugăreni, județul Giurgiu. Aurel, așa cum era cunoscut, se îndrepta către locul de muncă, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, în momentul în care s-a întâmplat nenorocirea.

 Potrivit unor prieteni ai tânărului, acesta se întrecea cu un coleg de muncă și avea o viteză de peste 150 de km/h, cu toate că drumul era acoperit parțial cu gheață sau zăpadă. Totul s-a întâmplat pe DN 5, în zona localității Călugăreni, scrie observator.ro.

La un moment dat, mașina din fața lui a încetinit brusc, moment în care tânărul de 21 de ani a tras de volan și a ajuns pe contrasens.

Nenorocirea a fost surprinsă de o cameră de supraveghere montată în zonă. Pe imagini se poate observa cum mașina condusă de Aurel intră pe contrasens, acolo unde se izbește violent de un autoturism marca Volkswagen Bora. În urma impactului, mașina lui Aurel s-a rupt în două, iar el a fost aruncat pe șosea.

Tânărul de 21 de ani a murit pe loc, din cauza rănilor foarte grave suferite.

În cealaltă mașină, un tânăr de 28 de ani a rămas încarcerat, fiind scos de pompieri și transportat de urgență la spital.

Potrivit prietenilor tânărului care a provocat accidentul, înainte de tragedie, acesta ar fi vorbit la telefon cu un prieten căruia i-ar fi spus: 'Stai mă că mă întrec cu ăsta. Vreau să văd cât duce mașina lui'.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire