duminică, 22 aprilie 2018

ACCIDENT GRAV. Un taximetrist a intrat în plin într-un microbuz cu călători: un mort și 13 răniți!Un taximetrist în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în urma unui accident produs în municipiul Botoșani. 

Potrivit polițiștilor aflați la fața locului, taximetristul, care conducea o Dacia Logan, a pierdut controlul asupra volanului într-un sens giratoriu și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport regulat de persoane între Botoșani și Copălău. 

În urma impactului, bărbatul aflat la volanul Daciei a rămas încarcerat, el fiind scos din mașină cu ajutorul specialiștilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. 

Taximetristul, care se afla singur în autoturism, a decedat la spital. 

"Pacientul a suferit un politraumatism prin accident rutier. A fost găsit în stop cardio-respirator și transportat la Urgențe în curs de resuscitare. Prezenta traumatisme severe la nivelul craniului, traumatism de masiv facial, traumatism de coloană cervicală, hemo-pneumo-torax, leziuni pulmonare și abdominale grave. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat", a declarat medicul Bogdan Ursu de la Serviciul Județean de Ambulanță. 

La spital au ajuns și trei din cei 13 pasageri din microbuz, însă starea acestora este bună. 

Comenteaza aceasta stire