marţi, 25 septembrie 2018

ACCIDENT. O tânără de 18 ani a murit după 11 zile de comă!O tânără de 18 ani rănită grav în urma unui accident ce a avut loc în Balș a murit într-un spital din București, după 11 zile de comă.

Ea va fi adusă acasă mâine, urmând ca înmormântarea să aibă loc duminică, 22 octombrie.

Deși medicii bănuiau că pacienta de 18 ani, ținută în viață doar cu ajutorul aparatelor medicale, nu mai are nici o șansă de supraviețuire, medicii de la „Bagdasar Arseni” i-au mai făcut, astăzi, o ultimă investigație medicală după care i-au confirmat tatălui fetei că ea se află, de fapt, în moarte cerebrală.

„Este o durere inimaginabilă pentru un părinte să își înmormânteze copilul. Când îți moare o soră, un tată, o mamă este altceva. Când se întâmplă însă un necaz ca ăsta, îți imaginezi cât e de rău, dar nu poți să simți ce simte un părinte”, a spus, pentru OLT-ALERT, tatăl fetei.

În accidentul în care a fost rănită tânăra (7 octombrie) au fost implicate două autoturisme, o autoplatformă și cinci persoane. Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Nicolae Bălcescu din Balș, după ce un șofer a ieșit cu mașina din parcarea unui supermarket fără să se asigure. Impactul dintre autovehicule a fost atât de puternic, încât mașina în care tânăra de 18 ani se afla în calitate de pasager (cea care circula regulamentar), s-a răsturnat pe o parte, fata, aflată pe scaunul din dreapta-față, rămânând încarcerată în autoturism.

Imediat după accident, tânăra a intrat în comă din cauza traumatismelor grave suferite și a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Craiova. De aici, pacienta a fost transferată cu un elicopter la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde i s-au mai găsit, în afară de traumatismul la cap, și alte traumatisme la nivelul splinei, care i-a fost scoasă, și la nivelul plămânilor.

Tânăra va fi scoasă din spital și adusă în cursul zilei de vineri, urmând ca ea să fie înmormântată duminică. Fata împlinise 18 ani în luna ianuarie și era singurul copil al familiei.

Comenteaza aceasta stire